Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3857 / Några bilder från Tårtan i går måste jag väl ändå redovisa!

Bild tagen under bordet!

Och redovisningar e viktiga, så det syns att man e me liksom! Korta kärva budskap, å så en eller några bilder till det! Tycker nog ändå att bloggarna på FS va bättre förr! ;) Mer text liksom! Nu e nog både Fejan och annat digitalsocialt mera ett sätt att visa att man e med i svängen! Och då alla även är fotografer, så vad e problemet! :)

* Kom på ett problem! Om nu alla e fotografer, hur skall man i den stora högen fotografer hitta den där fotografen som sticker ut litet extra?

Ok, till saken, ursäkta, Tårtan vare!
Då det mesta nog redan e sagt om gårdagens Tårtan, fast på Fejan, så det blir bara några osammanhängande bilder här på FS!

.

Bild tagen ovanför bordet!

.

På sidan om bordet!

.

Och ute på Hornsgatan!

Klart slut!

/Bengan

Ps.  Å bilderna e såklart tagna med den sju år gamla Fuji X100 och jpg rakt ur kameran! Förstora gärna bilderna om ni inte tror mig!Postat 2017-09-07 15:55 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Straight 3857 / Nu e det bråttom! Sista chansen idag! Det här är mycket sevärt!

Jag såg spännande bilder i går efter Tårtan! Svartvita spännande bilder på Galleri Bellman! Och i dag torsdag verkar det vara sista chansen att få se bilderna på ett tag! Så har du tid och tillfälle, skynda dit! Det här är mycket sevärda bilder!

Och så hoppas jag att vi ser dom på Gnesta-Planket 2018!

.

.

http://galleribellman.se/lars-peter-roos-1-7-september/

/BenganPostat 2017-09-07 08:56 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Straight 3856 / I morgon onsdag Tårtan!

Cafeteria

Väl mött!

/BenganPostat 2017-09-05 22:11 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Straight 3856 / Bakåtsträvare! Hur skall det då gå med samhällsekonomin!

  

Obs! Bilden är beskuren upptill och nedtill!

Några bakåtsträvare hade en fikaträff i Gnesta i veckan! Satt och va nöjda med vad dom har i prylar! Kameraprylar alltså, fast prylarna va flera år gamla! E de riktigt klokt det!  Å nöjda även med ett filformat som nästan alla riktiga fotografer aldrig skulle använda! (Nåja, dom får göra som dom vill liksom, men jag tycker inte dom skall hålla på och prata och skriva om det hela tiden)

För såna här dumheter kan ju få efterföljare! Å så e det jobbigt för mig att läsa det här, att dom inte fattar sitt eget bästa! Man vill ju sina medmänniskors bästa såklart, därför så bryr jag mig!

Å här ovan e en bild tagen med en omodern kamera i det här värdelösa filformatet! (Jpg eller va det nu heter) Å vill man ha stora och skarpa kopior för att ha på väggen så räcker det här filformatat inte till!

Alltså, en viss ordning bör det vara! (Även i landet i övrigt) Såna här sk fritänkare eller antikonsumister ställer bara till oreda när det finns viktigare saker att läsa om och tänka på!

/Bengan

Ps. Vill förmedla några tänkvärda ord från lärdomens Uppsala universitet, det står i aulan (tror jag)  "Att tänka fritt är stort, men att tänka rätt är större!"
Postat 2017-09-05 10:07 | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

Straight 3855 / Regnet fortsätter och Roffe har lagt sig att sova igen och kanske för mycket Tri-X!

Kanske för mycket Tri-X! Eller så speglar det dagskänslan bra! Å vad gäller vädret, så har Roffe och jag i alla fall varit ute två gångar i dag, en tidig utgång och sedan en andrarunda i skogen någon timme senare!

.

Å vad gör man i det här innesittarvädret? Jag kollade i kylskåpet, och kollade se'n på nätet om det fanns nå't för mina kylskåpsingredienser, och det fanns det såklart! Soppa idag till middag! :)

.Summicron 35:an sitter på X-E1:an ett tag nu!
Men det e kanske för mycket Tri-X i X100? :)

/BenganPostat 2017-09-04 14:51 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Föregående 1 ... 5 6 7 Nästa 

Tidigare blogginlägg