Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3857 / Några bilder från Tårtan i går måste jag väl ändå redovisa!

Bild tagen under bordet!

Och redovisningar e viktiga, så det syns att man e me liksom! Korta kärva budskap, å så en eller några bilder till det! Tycker nog ändå att bloggarna på FS va bättre förr! ;) Mer text liksom! Nu e nog både Fejan och annat digitalsocialt mera ett sätt att visa att man e med i svängen! Och då alla även är fotografer, så vad e problemet! :)

* Kom på ett problem! Om nu alla e fotografer, hur skall man i den stora högen fotografer hitta den där fotografen som sticker ut litet extra?

Ok, till saken, ursäkta, Tårtan vare!
Då det mesta nog redan e sagt om gårdagens Tårtan, fast på Fejan, så det blir bara några osammanhängande bilder här på FS!

.

Bild tagen ovanför bordet!

.

På sidan om bordet!

.

Och ute på Hornsgatan!

Klart slut!

/Bengan

Ps.  Å bilderna e såklart tagna med den sju år gamla Fuji X100 och jpg rakt ur kameran! Förstora gärna bilderna om ni inte tror mig!

Inlagt 2017-09-07 15:55 | Läst 1289 ggr. | Permalink
Hej Bengt.
Jag är nog en av dem som skriver en kort text med 2-3-4 bilder - i bland.
Jag uppfattar min blogg som det den kaldes när jag erbjöds den som en "silvermedlem" - en fotoblog ! Ibland når har jag har något på hjärtat som kräver en längre text. Men jag är ofta osäker på om jag på grund av mina många gånger saknad svenska ordförråd skal göra det. När jag har skrivit den på danska får jag knappast ingen reaktion! Jag är väl medveten om att inte alla texter eller kommentarer kräver skriftliga svar - men ändå.
Jag har varit tillbaka till och läst de första 13 av dina blogginlägg - och det var gott om text :-) Jag har också berättat för mig själv och mina tankar och attityder till många av de ämnen som upptar oss. Men det kan man jo inte fortsätta med. Om "Fotografen som sticker ut lite" går att hitta här på bloggen är jag inte säker på att vi kommer att kräva - det är bra om han dyker upp. Men jag tycker doch att det finns många fina och duktiga fotografer här på FS.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: Det borde kanske ha varit en grundligare bearbetad bloggpost på min egen blogg :-)
13 första inläggen!! De värsta med internet e att allt finns kvar! De e som i de Isländska sagorna, eftermälet kommer man inte ifrån! Och alla e vi olika, tack för det!
Men kan väl känna ibland, att det e litet kul att putta på bikupan,
för å se om det blir nå'n fart! ;) :)
/B
Erik Madsen 2017-09-07 21:15
Ja, men när bloggen var bättre innan, var jag tvungen att gå tillbaka lite för att se det :-) :-)
jag är väl medveten om dina "lunefulde provokationer", men har just varit osäker på hur mina blogginlägg bör vara i framtiden. Därför kanske min lite långa kommentar.
Hälsningar. Erik.
Svar från Benganbus 2017-09-08 09:33
Blogginlägg i framtiden, bra fråga! ;) Jag tror att man. om man så vill, skall köra sitt race! Det man är intresserad av! Då blir det ofta bäst! Man kan ämnet liksom!

Å vad gäller inklick, gillanden, så beror det nog på vad ämnet är!
Eller så gillar man personen och vill visa det! ;)
/B



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg