Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2000 / Att fota personligt eller utslätat! * UPPDATERAD Blogg!

 


Vi träffar olika människor under hela livet, vissa är trevliga andra inte, andra e spännade och personliga, andra e ganska vanliga, men ändå trevliga, det finns säker en mängd andra kombinationer.

Å vad har det här med foto att göra? En hel del tror jag, om man vill bli intressant som fotograf alltså!

När vi läser om berömda fotografer så finns det alltid något som kännetecknar de här fotograferna, i alla fall de berömda, dom fotar litet ovanligt. Och det är väl det som är intressant, det litet ovanliga. Mao, en ovanlig och även en personlig beskrivning av något!

Så jag tror att de inte e så dumt att vara personlig i sitt fotograferande och märk väl även i sitt utställande! Man skiljer ut sig litet! Man blir en avikare! Och då intressant! ;)

Men Obs, det finns risker i det här om man inte e observant, det bör vara en "äkta vara", annars blir man förr eller senare genomskådad! Å det e inte så kul!

/Bengan

 

Ps. Tre skidvarv på gärdet i strålande sol, å var e alla människor!

Har åkt skidor på ett gärde under några dagar, och varit ensam på en fantastisk skidyta! Å det blir samma sak i Åre om en vecka, vi kommer att vara nästan ensamma på fjället under den bästa skidtiden! Nå'n som har en vidare fundering på trängsel eller oträngsel på olika platser och tider? ;)

Det här kanske påminner om trängseln vid olika bildmotiv? Jag menar, om man tittar sig omkring litet, kanske litet på sidan om "huvudgatan", så kan man upptäcka spännande saker, nästan folktomma platser! ;)
Även om solnedgångar e väldigt vackra! ;)

/Bengan igen!

 

 

Inlagt 2013-04-05 10:34 | Läst 2287 ggr. | Permalink
Grattis till 2000!
Svar från Benganbus 2013-04-05 13:53
Tack för det! :)
/Bengan

Ps. Kan kanske ligga aningan fel i nummerordningen, men det är mycket nära 2000! :)
Vi är nog många som försöker finna de lite mer ovanliga motiven men lätt är det inte. Ej heller de unga talanger som jag vid ett antal besök på Fotografiska sett utställda har imponerat. Avvikande....visst, bra..njee.
Det är väl ingen skillnad på foto och annan verksamhet, talang och hårt arbete skapar en Borg, Stenmark eller
Slatan vart femtionde år och för oss andra finns trots allt chansen att ta den unika bilden;)

Beträffande var alla håller hus så var jag i Arninge Centrum i dag (Fredag) kl.10:30 och skulle klippa mig. Knökfullt med folk och klipptid först i morgon.

/Stephan



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg