Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1996 / Öppet brev till Redaktören på Fotosidan! Ett Bloggförslag så här i början av april!

 

Reflection..


Jag och säkert många andra,  tycker det skrivs för mycket om det analoga i Fotosidans bloggar! Vi tycker det är konstigt att sådan kan få förekomma i en tid då 99 % av oss som fotograferar fotograferar digitalt! Och då tycker jag att det är konstigt att man överhuvud taget får skriva om analogt! Och att öppna en av Fotosidans bloggar och hitta ett innehåll om analogt på morgonen, där går gränsen liksom, för det e ingen trevlig start på dagen! Man mår inte bra! De e för litet ordning och reda tycker jag! ;)

Så jag skulle önska herr Redaktören, att det finns ett bloggfilter här på Fotosidan, så om de här 1% skulle försöka skriva nå'n blogg med ordet analog i bloggen, då slår spärren direkt till! "Du har skrivit det förbjudna ordet! Du får inte blogga på en månad!"

Det skulle inte vara mer än rätt! Då slipper vi läsa det här eländet! :)

Annars e Fotosidan helt Ok! :)

Nomen Nescio

 

Inlagt 2013-04-01 19:23 | Läst 2396 ggr. | Permalink
Bengt Björkbom!

Vad är detta för förslag, jag som i skrivandets stund konverterat till analog fotograf.. Nu blir jag både ledsen och besviken.. Men bara ett par timmar till ;)

Med vänliga och lite humoristiska hälsningar

Annelie H
Ja, det stämmer till svår eftertanke. Om vi nu jämför:
Om man inte tror på gud, då är man gudsförnekare. Om man inte tror på klimatalarmisterna, då är man klimatförnekare. Om man följaktligen inte tror på det digitala, ja då är man naturligtvis digitalförnekare. hemska tanke! Framhärda med det analoga?! Sådant kan givetvis inte tolereras. Bort med dessa mörkermän och mörkerkvinnor från Fotosidan.
April april!
Ett förslag: Vid eventuellt installerat "analog-filter" i Fotosidans publiceringsalgoritm föreslår jag den mera tekniskt korrekta benämningen "kemiskt baserad fotografi" i stället för det missbrukade begreppet "analog fotografi". Då får vi se om Fotosidans redaktörer snappar finessen! I skydd av nomenklaturen kan man nog fixa även analog-hatet !
Det fanns en tid då fanns ingen digital fotografi. Då fotograferade man analogt, men man hade ingen aning om att man plåtade analogt! :-)
Redaktörn är ledig 1 april.
Bra försök, herr Björkbom - April, april, din dumma filmrulle! :-)(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg