Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1996 / Öppet brev till Redaktören på Fotosidan! Ett Bloggförslag så här i början av april!

 

Reflection..


Jag och säkert många andra,  tycker det skrivs för mycket om det analoga i Fotosidans bloggar! Vi tycker det är konstigt att sådan kan få förekomma i en tid då 99 % av oss som fotograferar fotograferar digitalt! Och då tycker jag att det är konstigt att man överhuvud taget får skriva om analogt! Och att öppna en av Fotosidans bloggar och hitta ett innehåll om analogt på morgonen, där går gränsen liksom, för det e ingen trevlig start på dagen! Man mår inte bra! De e för litet ordning och reda tycker jag! ;)

Så jag skulle önska herr Redaktören, att det finns ett bloggfilter här på Fotosidan, så om de här 1% skulle försöka skriva nå'n blogg med ordet analog i bloggen, då slår spärren direkt till! "Du har skrivit det förbjudna ordet! Du får inte blogga på en månad!"

Det skulle inte vara mer än rätt! Då slipper vi läsa det här eländet! :)

Annars e Fotosidan helt Ok! :)

Nomen Nescio

 

Inlagt 2013-04-01 19:23 | Läst 3027 ggr. | Permalink
Ja, det stämmer till svår eftertanke. Om vi nu jämför:
Om man inte tror på gud, då är man gudsförnekare. Om man inte tror på klimatalarmisterna, då är man klimatförnekare. Om man följaktligen inte tror på det digitala, ja då är man naturligtvis digitalförnekare. hemska tanke! Framhärda med det analoga?! Sådant kan givetvis inte tolereras. Bort med dessa mörkermän och mörkerkvinnor från Fotosidan.
April april!
Det fanns en tid då fanns ingen digital fotografi. Då fotograferade man analogt, men man hade ingen aning om att man plåtade analogt! :-)
Redaktörn är ledig 1 april.
Bra försök, herr Björkbom - April, april, din dumma filmrulle! :-)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg