Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1944 / Jaha, vad gör man då man inte bloggar varje dag, kanske nå'n undrar?

Men skall först och främst säga att jag inte e Pg att blogga igen, så ni inte missförstår det hela! :) Har under bloggledigheten passat på att fota en del, läst en del, bla kyrkohistoria med anledning av den avgående påven, läst fysik med anledning av meteornedslaget i Ryssland ;) levererat ett trettiotal beställda bilder, åkt långfärdsskridsko och försöker hitta nya spännande fotografer till årets Gnesta-Plank, å det e inte det lättaste! ;)  Med andra ord, jag har en ganska skön, men ändå arbetsam bloggledighet! :) ;)

 

"Du har inte bloggat om mig på några dagar! Vad är problemet, eller gillar du inte mej längre?"

Och har även försökt uppdatera mig litet i ämnen som jag tycker att jag missat den sista tiden pga allt bloggande! ;)  Funderar bla på om en ekonomisk åtstramning är en så bra modell i en svensk/europeisk konsumtionsekonomi? Ni vet ju det där, människor utan pengar konsumerar inte tillräckligt, då blir ännu fler utan arbete då man inte efterfrågar deras varor och tjänster, även i andra länder såklart, och så rullar det hela på. Här ett program som jag tycker e intressant i sammanhanget, Dokument inifrån - Lönesänkarnahttp://www.svtplay.se/video/1031746/lonesankarna

Men den stora anledningen till att jag skriver den här bloggen, de e att det är Ellens Bageri nu på onsdag i veckan! Så passa på att ta några timmars ledighet från karriären! Från c:a 15.00 och till c:a 18.00 så fikar vi!

/Bengan


Ps. The Best Street Photograph Ever!  Låter bra va? Hittade en litet bildlista som jag tycker e ganska bra faktiskt.  http://www.sevensevennine.com/?page_id=2580

 

Lördagskväll 1964


.

Inlagt 2013-02-17 12:19 | Läst 2626 ggr. | Permalink
Aha Bengt, du är avslöjad det är din håriga kamrat som korrekturläser dina bloggar.
Du verkar i alla fall ha en skön ledighet.
Jag har själv tagit en vecka ledigt från bloggande, men det är för att tiden inte räckt till, jag har i princip arbetat dygnet runt de senaste två veckorna.
Fina bilder, Bengan! Kyrkohistoria är kul. Jag fick själv lite sådan i vår 1300-tals kyrka, Mariakyrkan, här i Helsingborg i veckan.
Lättad?

/ha det
/alf

PS lite väl mycket HCB och lite väll lite WK i den där listan
Saknar Vivian Maier i den där bildlistan, håller henne som lika bra som Bresson, kanske bättre, men det får tiden utvisa.
Svar från Benganbus 2013-02-17 21:37
Håller med dig! Vivian Maiers bilder e bra!
/B
Gissar att du gör det du brukar göra ;)
Den där bilden är definitivt `Terjad´ eller snarare arrangerad. Tror faktiskt att Roffe ser vissa möjligheter till lite extra kvalitetstid framöver ;)

Det är prima service om du meddelar när det är dags för Ellens......kan väl inte räknas som bloggande.....eller?


/Stephan
Abstinensbesvär?(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg