Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1910 / Kortblogg, eller vad man skall kalla den? Jo det blir nog kortblogg!

 

 


Morgontidningarna kom som vanligt, å det e bra, men jag tycker nutiden inte e som vanligt. Eller som jag kom ihåg den tidigare, men nu är det som det är, och det e väl bara å gilla leget! Och vissa morgnar, så läser jag inte alla nyheter, eller jag skumläser bara tidningen, för jag vill inte börja dagen med för hög puls, det är inte bra för hjärtat säger man! :)

 

 

 

 

Å varför skulle jag få för hög puls då, jo jag tycker det va synd att jag inte hann hoppa på det här inköpståget, eller vad man skall kalla det, och kunnat köpa nå'n billig vårdskola och sedan sålt det dyrt, för då hade jag haft en mycket bättre pension...
Men nu er'e som det är, inte så mycket att göra nå't åt tyvärr....

Så det blir att bara bläddra litet i tidningarna och försöka hitta något mer världsfrånvarande ämne på sidan om, en snygg kamera tex! :)

 

 

 

 

 

Här är en riktig snygging! Här sitter en Canon-optik med ljusstyrka 1,2 på en Leica M4! Å inga nyheter här inte! Och det ger en positiv och lugnande inåtupplevelse så här på morgonen! ;)


/Bengan


Ps. Skall testa några objektiv på en Leica i dag, det skall bli spännande! Och lugnande!

 

 

Inlagt 2013-01-17 08:59 | Läst 1750 ggr. | Permalink
Det var nog bra att du inte fick bättre pension, då hade du bara köpt en massa svarta M-Leicor med skavmärken där mässingen lyste igenom...... ;-)
Du kanske kan köpa nåt gammalt nerlagt vandrarhem billigt och hyra ut som flyktingförläggning - verkar också vara en populär inkomstkälla. Hälsn, Lars Olov(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg