Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1896 / Kommer att tänka på Pastor Jansson, ursäkta, men alla vet nog inte vem jag menar tur nog!

 

 

 


De e nya tider numera, inget är som tidigare, och det är väl det som människor ofta kallar för framåtskridande, även om jag själv många gånger bara kallar det för en förändring! ;) Men nu är det så här, så det e bara å gilla leget, vara sig man vill eller inte, och hitta på något annat att intressera sig för!  För man kan inte snöa in på alla saker man läser om, för då hinner man nog inte med så mycket annat!

 

 

Å vad e då problemet? De e inget problem, läste bara att det verkar vara Disko på Fotografiska snart, och det är väl trevligt!?

 

 

 

 

Annars så tycker Roffe att det va bättre förr, eller i alla fall tidigare i vinter innan det började töa i Östra svealand...

 

 

 

Men nu e det som det e, å inte mycket att göra åt, å då får man försöka hitta på nå't annat! Eller hur Roffe?

 


Läste förresten i dagens DN en artikel av Lena Andersson om cykel och cykelsporten, men håller inte med henne riktigt på alla punkter. Jag tror man måste ha tävlat själv för att ha med sig vissa komponenter som gör att man kan tolka händelser man ser under ett cykellopp, typ Girot! Jag kan tex i vissa fall nästan få en fysisk igenkännandekänsla när jag ser en grupp cyklister sitta och köra några mil uppför via bilder från Tv. Och så kan jag ofta se det finstilta, som kommer smygande, kalla det trötthet, som kan vara avgörande! Jag tror det är lättare att se saker som man tidigare upplevt själv!  ;)


Ok, de va de om de, och att det verkar vara disko på Fotografiska, om jag fattat det hela rätt!


/Bengan

 

 

 

Inlagt 2013-01-04 09:27 | Läst 3070 ggr. | Permalink
Disco är alltid kul säger jag som växte upp under 70-talet! Utan att läst artikeln i DN om sport så tror jag absolut att behållningen av att se sport på TV är större om man har utövat sporten själv.

Men det var inte det jag egentligen ville säga, utan jag tycker ofta att du har fångat en nästan mänsklig blick hos Roffe. Han ser riktigt finurlig och fundersam ut. Hoppas ni får en fin helg!
ewa
Tycker jag mig spåra en viss uppgivenhet? Visst - även jag ägnar mig mer åt den lilla världen numera.
Fina porträtt på Roffe. "Varav hjärtat är fullt, talar munnen" - påtar i det här fallet... :-)
Om man googlar på pastor jansson ligger bilden på Roffe som resultat under "Bilder på pastor Jansson" och leder till denna blogg ;-)

Men den här länken leder bara till pastor Jansson, eller "Ringaren" rättare sagt:
http://www.youtube.com/watch?v=8DJ6aEWusQ0
Disko på Fotografiska, ja huvudsaken är väl att tjäna pengar.
Vill man inte gå på disko kan man ju slå runt på Sacré Cœur... ;-)
Varför kommer ni inte när jag ringer för?(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg