Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1824 / Att ha projekt på gång e kul. Både egna projekt och projekt som man e inbjuden till.

 

 

 

 


Och att hålla på med litet olika projekt passar ju bra då man e pensionär! Då kommer man upp på morgonen! ;)  Mitt ständigt pågående projekt, om nu någon missat det, de e tidningsläsningen varje morgon, och kommer inte tidningen, då blir det problem!  Nästan revolution! ;)

Se'n e det en del andra projekt på gång då man e husägare, ni som har hus, ni vet, men det här e ju självförvållat såklart!  Och så har jag en fru som fortfarande jobbar, då måste jag handla och fixa mat tills hon kommer hem, men även det här är ju självförvållat! ;)

Vad gäller fotografiska projekt, så pågår Gnesta-planket ständigt. Kollar om utställningsytan kan utökas, klotter måste tas bort och letar efter bra fotografer samt håller löpande kontakt med de inblandade, Färghuset, godsmagasinet, tidningar och kommunen! Man kan inte bara dyka upp en vecka innan och be om hjälp! ;)

Och så är jag ju "indragen" i fotograferande hos ART LAB i Gnesta, det är mycket spännande och kul, nu är det ett nytt fotoprojekt på gång i projektet, även det mycket intressant!

Och så är det Twang i dag! 15.00 c:a...

Annars rätt lugnt! :)

/Bengan

 

 

#2519818

Foto taget vid Gnesta-Planket

 

 

Inlagt 2012-11-07 08:51 | Läst 1636 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg