Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1777 / Inte så mycket om foto i dag i bloggen, men fotofika på Twang i morgon i alla fall!

 

 

 

Nalen 1964

 


I alla fall inga fotodokumenterade världsomseglingar eller nya kamerainköp att redovisa i bloggen, utan bara litet vardagligt. Vardagligt som ju är olika för olika människor! Sitter under tiden jag skriver och tittar på en skata som har något för sig i björken utanför mitt fönster, och lyssnar samtidigt på radio, nyss va det varför det e så ont om specialsjuksköterskor på sjukhusen. Inte så konstigt, berättar man, det privata betalar bättre, och då väljer många att gå dit, bättre lön och bättre arbetstider. Sjukhusen ju har ett annat öppethållande och har ofta tyngre och mer udda patienter.

För övrigt skall jag beställa några kopior från Fotokungen, kolla ett Sonnar-objektiv, ge Roffe lunch, ta en påtår, lacka en tröskel, boka hus i fjällen, boka in snöplogning inför vintern, och gå och klippa mig, och som sagt, de här va högst personligt och vardagligt i bloggen i dag!

Men i morgon är det Twang i alla fall!  :)  Från c:a 15.00!
Väl mött!

/Bengan


Ps. För övrigt vad gäller foto och Photokina, så känns det bra med min Fuji X100. Den känns för mig fortfarande som den mest M Leica-liknande digitalkameran. Kompakt, liten, ljudlös, kompetent, och med en optiskt sökare som hjälper mig att fota bra även i motljus, eller då det är sol och snö!  Inga nyheter är bra nyheter! :)

 

 

Kocksgatan 24, 2012 

 

 

 

 

Inlagt 2012-09-25 11:04 | Läst 2506 ggr. | Permalink
Ingen Twang, valpkurs del 5 av 6. Det är ju Reclaim snart också, men vete 17 om det är läge eller om allt krut ska sparas till utställningen i december. /Hans
Jag tror som du Bengt att det blir svårt att hitta någon ersättare till Fuji X100 då de flesta nya kameror har instängdheten som en spegelreflex, man ser inget utanför ramen.
Priset för en ny Leica M är också det lite väl högt i dagsläget.
Alltså dags för en modell ”alla” Fuji X100.
Göran(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg