Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1773 / Berlin i svartvitt

 

 

 

 

 


Att avbilda verkligheten är svårt, då vi alla har olika uppfattningar om verkligheten, och att sedan visa den i bilder utifrån det man själv har upplevt, är nog ännu svårare. Så att som här visa några bilder från Berlin i svartvitt innebär bara att jag visar min verklighet, eller man kanske kan kalla det det för min fantasiverklighet, utifrån en tidigare upplevelse som jag haft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Berlin Alexanderplatz

 

 

 

 

 

 

Så min verklighet är min, och din verklighet är din, och aldrig mötas de två, så kan man nog sammanfatta hela vårt liv, och då gäller det även bilder och bildupplevelser såklart!  

Hur som helst, håll till godo, så gott det nu går! ;)

/Bengan

 

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2012-09-21 08:52 | Läst 3015 ggr. | Permalink
De här verklighetsbilderna gillar jag verkligen. Seriöst foto med känslor skulle jag kalla det.

/J-O
Att avbilda verkligheten är svårt, att återge en del av en känsla som verkligheten förmedlar är än svårare. Eisenmanmonumenter är ett exempel på detta. Verkligheten är i färg, men när man skall visa den känsla sin miljöerna förmedlar passar kanske svart vit bättre. Detta gäller framförallt ruffiga miljöer men även när man skall visa ödsligheten i ubahn-stationen Alexanderplatz.
Du visar mycket bra bilder av Din verklighet i Berlin. De gör sig bra i svartvitt. Förutom första bilden så visar dock bilderna inte mitt Berlin, jag som har växt upp och bott där. Men det är ju en annan historia.
Trevlig helg!
Wolfgang
Fina bilder. :)
-affe



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg