Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1767 / Knivmannens gåta kanske närmar sig lösningen...?

 

 

 

I förra bloggen visade jag en bild på en konstnär, och trodde det skulle vara en enkel match för den bästa av läsarkretsar att klura ut vad den här konstnären höll på med hos ART LAB, men misstänkte nog samtidigt att det skulle komma en del litterära och ovidkommande alster i kommentarerna för att dölja den ev okunskapen! ;)  :)

Men då ingen kunde lista ut vad mannan gjorde, så jag utökar det hela med en översiktsbild så får vi se!  Jag kan väl säga, för att göra det litet lättare för er fotonördar ;) den här typen av mat skulle vi äta mer av, för det är nyttigt!

Ok, här kommer bilden!  Lycka till igen!

/Bengan

 Ps. Och för att inte göra det alltför svårt, så är det här under Gnestas gröna marknad, och konstnären heter Joe Gaebler!

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2012-09-17 07:32 | Läst 1928 ggr. | Permalink
Går det inte med kniv så går det alltid med chili!
Det vankas inlagd Naga Jolokia?!
Ha det fint!
Johan
Svar från Benganbus 2012-09-17 09:45
Inlagd e väl inte helt fel på nå't sätt... ;)
/B
Hälsovänligt i högsta grad. Till min förvåning ser jag ändå en massa småmynt i en av glasburkarna. Hur kommer de in i detta konserveringssammanhang? / Hans
Svar från Benganbus 2012-09-17 09:46
Å de e konservering på nå't sätt, helt klart!
Småmynten e allmosor! Tror jag...!?
/B
Här snackar vi om självuppfyllande profetior (din förra blogg)... :-)

Vad man nu skall äta, så är det många om budet, många "ismer". Jag gör som en klok man lärde mig redan i ungdomen. Man skall äta ALL slags mat - utom hårt industriprocessad (som till exempel margariner). Man skall äta med måtta, och man skall röra sig mycket. Då kan man sedan strunta i alla hälsoprofeter. Vi dör till slut i alla fall - om vi så tuggar hälsogräs så att det sticker tussar ut ur öronen på oss.
Det bakomliggande budskapet är att det inte skall vara "antingen eller" - det skall vara "både och". När jag jobbar hårt i skogen under somrarna, då äter jag mycket kött - men jag äter även mycket grönsaker. Min fysiska status är utmärkt för min åldersgrupp, och jag har låga kolesterolvärden (en frisk kropp reglerar själv sina kolesterolnivåer).(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg