Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1747 / Att stå och att tala om sina bilder under sex timmar, de blir faktiskt litet tröttande!

 

 

 

 

Norge

 

Nåja, det här är självförvållat, och kul! Idag är det första dagen på Konstrundan i Gnesta. Utställnings-lokalen, Åmells möbler, öppnade 11.00, men jag va där 10.00 för att hänga bilder. Jag har ett fyrtiotal bilder hängande i tre rader! En sammanfattning av femtio års fotograferande på en stor vägg kan man nog säga! Och besökande frågar såklart om bilderna! Och det är intressanta frågor! Och jag kommer i samspråk med en massa människor hela tiden, och det är kul, men tröttande som sagt, men ändå på ett positivt sätt.

Så i kväll blir det bara avkoppling! 

Fick tips av en besökande konstnärskollega om ett program på SvT Play,
http://www.svtplay.se/video/260573/pushwagner
ett program som jag strax skall titta på.

På återhörande!

/Bengan

 

Ps. Ok, nu har jag sett filmen om konstnären Pushwagner, jag tycker den va mycket sevärd, men tragisk, men den verkade ändå sluta lyckligt! Å det gillar jag!

 

 

Hyperfokal

 

 

 

Inlagt 2012-09-01 20:16 | Läst 2105 ggr. | Permalink
Håller med, man kan bli trött på ett positivt sätt.
Jag var på Fotografiska i dag och där hängde hur många bilder som helst. I sanning mycket tröttande på ett annorlunda sätt;)

Såg en lite intressant film med fotoanknytning på TV för ett par veckor sedan. Antar att det blir en jobbig dag i morgon med så då kanske du kan koppla av med att se den;))http://www.svtplay.se/video/240841/fotohuset-som-fangade-livet/Stephan(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg