Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1729 / Rätta svaret på var bilden va tagen i förra bloggen!

 

 

 

 

 

 

För att inte skapa en långkörare, eller långgissare ;) så avslöjar jag redan nu svaret på frågan om var bilden va tagen i förra bloggen.   Och Bahnhof Berlin Alexanderplatz är värd att besöka, om inte annat för en fotograf.

För övrigt så fotade jag även litet analogt i Berlin, men som en läsare i den tidigare bloggen redan påpekat, så tar framkallningen kortare tid med det digitala. Å speciellt för mig, som ofta lägger mina exponerade Tri-X i kylskåpet ett tag!  ;)

Jag skall försöka sammanfatta de här tre Berlindagarna litet mera i en kommande blogg, men det tar tid att göra den här sammanfattningen. Orsaken är att Berlin-besöket inte blev riktigt som vi tänkt oss.  Jag hade fått ett erbjudande om tips och annat från Jan Bernhardtz via blogg/mail, och trodde att vi skulle se's i hotellfoajen under nå'n timme så vi kunde notera vad vi skulle åka och titta på i Berlin, men när vi kom in i foajen så presenterade Jan med ett stort leende även Gustaf, och så frågade Jan om det va Ok om dom båda fick visade oss runt litet i Berlin...
Två Berlinare som ville visa oss runt i Berlin!  Jo jag tackar ja!  :)

Så ni förstår säkert att vi inte riktigt har hunnit sammanfatta det hela än!   :)

Så på återseende vad gäller litet mera om Berlin!

/Bengan

 

 

Och på kvällen så satt vi på hotellrummet och försökte sammanfatta dagen...

Vi va bara i Berlin i knappa tre dagar, men det kändes som mycket, mycket längre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2012-08-18 09:22 | Läst 2084 ggr. | Permalink
Film kan må bra av att ligga i kylen ett tag. Det blir liksom en ny upplevelse när man ser bilderna först ett halvår senare.

Det verkar ha varit en trevlig tur. :-)
Fina bilder, Benagn! Det kanske krävs att man kör färg om man vill få det att se bra ut med en digitalkamera? Så vidare man inte har 60 000 att lägga på en "svart/vit" M-Leica ;)
Var där för ett tag sedan, fint ställe och fika uppe på tornet som roterar runt =) allt gott



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg