Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1554 / Att spå i den nära framtiden, det är inte alls speciellt svårt!

 

 

 

 

Framtidsbild, tagen för några dagar sedan!

 

Jag vet exakt vad som kommer att ske om c:a en till två timmar! Men det e klart, jag har varit med om det förr, det är kanske därför det inte är så svårt!? Bakgrund: I dag regnar det i Gnesta, det har regnat nästan hela natten, jag ser det i regntunnan, och om ett tag så skall jag gå ut med Roffe, vår Dansk/Svenska Gårdshund.

Det som kommer att hända, det är att Roffe, när jag öppnar ytterdörren, kommer att gå ut aningen långsammare än normalt, och stanna på trappan, som är under tak, sitta ned några minuter och vädra, sedan kommer han att kasta en blick på mig, vända och gå tillbaka in i huset igen! 
Som sagt, att spå i framtiden e inte alls så svårt!

Men till Roffes försvar måste jag säga, att har han väl kommit ut, så tar vildhunden över, jag menar då att nosa, rafsa med tassarna, morra på osynliga hundar, morra på passerande hanhundar, pinka över andras pink, och även om det vore nollgradigt, med motvind och snöglopp så skulle Roffe göra så här! Roffe e en hårding! När han väl är ute, så e vädret en bisak! Roffe är även vinterbadare!

Men då jag efter ett tag säger i regnet eller i snögloppen, "Nu är det bra, nu går vi tillbaka till bilen" då lyder han blixtsnabbt! :)

Men ännu är det lugnt i huset, men ibland misstänker jag att han hör att det regnar ute, och då låtsas han att fortsätta att sova....

Men hur som helst, vad gäller det här att spå i framtiden, inga problem alltså! :)


/Bengan

 

Ps. Vad gäller den övriga framtiden i dag så e den hyffsat lugn, litet sorteringsjobb i några bildmappar, handla, städa, aska ur pelletspannan. Men i morgon e det litet mera, först till ART LAB för att kolla på Vernissage + release + sjösättning kl 12-16, se'n är det Gnestadagen! Full rulle med mycket folk nere i Gnesta centrum! Trevligt och kul! Jag får se om jag fotar nå't, det brukar vara så rörigt bilmässigt på sådana här dagar då det är mycket folk, men det finns mycket att se.

Hörde också att det blir ett Fotoplank i Vitabergsparken i Stockholm i augusti.
Men Gnesta-Planketet ligger före, 28:e juli visar 25 fotografer sina bilder i Gnesta C. 

 

 

 

Planket

När det är mindre människor så kan det ofta bli bättre bildmässigt! 

 

 

Inlagt 2012-06-01 08:09 | Läst 3009 ggr. | Permalink
Hej Bengt! Måste komma ner och kolla in ditt Gnesta när det blir Gnesta-planket i sommar// mvh Danne
Svar från Benganbus 2012-06-01 14:14
Kul och hjärtligt välkommen!!
/Bengan



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg