Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1430 / Är det för många bildpooler på Fotosidan? Eller för få kommentarer, eller va e det för fel?

 

 

Regn


 

Å det är väl jag själv som ställt den här frågan på nå't sätt!  ;)

Jag tror att man måste börja med och fundera på vad man vill ha ut av Fotosidan, och om Fotosidan sedan kan ge mig det! När jag började på Fotosidan, då hade den funnits några år, men kändes i alla fall som en liten småstad, om man jämför med nuläget, och man hade väl då ungerfärlig koll på de viktiga fotograferna, så tyckte jag i alla fall.
Och så hittade jag några fotovänner som hade liknande fotointressen, och så gick åren och jag tyckte allt va Ok för jag rörde mig inte så mycket utanför "mina kvarter" här på Fotosidan. Man har sina områden liksom! Sina "kvarter!"  Sitt fotointresse!

Och så frågan, är det för många bildpooler på Fotosidan numera?
Ja i alla fall om man vill vara medlem i alla, så kan jag tänka! :)

Annars så har jag ingen synpunkt. Vad gäller mig själv på Fotosidan så har hittat de pooler jag är intresserad av, och så kan man ju lägga upp en egen pool om de andra bildpoolerna inte räcker till!
Ganska bra faktiskt!

Och om jag inte får några kommentarer?  Då tror jag man måste fundera! Får man inga kommentarer, så kan det vara så illa att bilden inte är intressant att kommentera?
Även om jag själv tycker att det e världens bästa bild som jag lagt ut! :)

Och så kan jag väl tycka litet till!  Ursäkta! Det är ju så viktigt numera med utbildade pedagoger och lärare, men här på Fotosidan söker man ha tips och råd hur bli bättre fotograf av nästan totalt okända "fotolärare" som dessutom jobbar på distans! ;)
Men det är ju upp till var och en hur man vill utbildas!

För att återkomma till frågan om det är för många pooler på Fotosidan, så har jag ingen bra åsikt, för mig fungerar Fotosidan mycket bra! Annars vore jag ju inte kvar på Fotosidan!
Jag "plockar ut" de saker jag gillar! Lägger bilder i de pooler där det funkar för mig!
Det andra har jag inte tid att bry mig om!  :)

Carpe liksom!

/Bengan

Ps.
Ursäkta! Det här va den andra bloggen i dag på några timmar... :)
Skall inte göra så någon mera gång!!

Som straff så skall jag inte blogga på några dagar!!!

 

 

 

Spelare

 

 

 

Inlagt 2012-02-15 09:05 | Läst 2850 ggr. | Permalink
Hej Bengt!Bra ledare,sådan skulle vi ha inom politiken ......
jag följer dit råd!
mvh Rolf
Hej Bengt. Jag som har dyxleksi vill gärna berätta med mina bilder .Jag skriver inte så mycket eftersom jag ser inte att jag skriver fel??? Jag vill gärna att man kommenterar mina bilder så att jag kan bli bättre berättare med mina bilder. Många gånger så får jag inga kommentarer och då tror jag att min berättelse inte varit bra!!!tyvärr .
Jag önskade att jag kunde formulera mitt skrivande som många här på fotosidan, men men nu kan jag det inte och det är bara gilla läget..Jag har hittat min grej och det är blogga med mina bilder och det tänker jag att fortsätta med..jag tycker mycket om att fota mina vandringar eller resor och allt jag ser som är kul att fota...... Man väljer den poolen man trivs bäst med. Kanske det är bra med många pooler då finns det alltid något för någon???
MVH Anita
Ps Jag har tittat på många av dina bloggar och dom är alltid mycket intressanta.
Svar från Benganbus 2012-02-15 15:58
Hej Anita
Din inställning, "jag har hittat min grej", dom orden känner jag igen!
Brukar tänka så när jag själv fotar.
Det tror jag e viktig,
att man gör sin grej, en grej man själv gillar.
Jag kan också känna mig "litet ensam" ;) när jag lägger ut en bild och ingen kommenterar... :(
Förr tog jag bort bilden efter ett tag,
nu får den ligga kvar, för jag gillar ju bilden!
Trevligt att du läser min blogg!
MVH Bengan.j
Stress påverkar det hela tror jag :) Har folk mer tid och lugn ro kan gå igenom bilderna så blir det mer kommentarer också tror jag.
Svar från Benganbus 2012-02-15 15:46
Stämmer nog, man kanske skulle ge saker mer tid!?
Både att titta och läsa!
/B
alla poler skulle ha en tidsgräns, mest kommenterade i varje pol skulle få en guldstjärna på sin profilsida, tvåan en silver och trean broms. den med mest kommentarer på ett år skulle få ett års prenumeration på fotosidan som guldmedlem + tiningsprem ett år.

silver medlems ett år som guldmedlem och broms i pol skulle få tidn prem i ett år.

varje månad skulle polerna tömmas, vinnarnas guld, silverbroms i en egen pol.

mm mm mm mm
Svar från Benganbus 2012-02-15 15:47
Bra idé! :)
Sänd den till redaktionen! :)
B)
Finns det för många rätter på ett svenskt smörgåsbord ;)? Den frågan är lika berättigad som den om det finns för många pooler på Fotosidan. Man tar det man gillar och resten låter man bli. Enkelt och okomplicerat.

/Torbjörn
präntare 2012-02-15 19:25
Det är åt helvete för många rätter på det svenska smörgåsbordet, julbordet, påskbordet, midsommarbordet. Vilket i sin tur starkt belyser det överflöds och konsumtionsamhälle vi lever i. Hälften skulle räcka eller varför inte bara en rätt. Mätt blir man och trevligt kan man ha ändå. Då skulle det inte kastas bort så förbannat mycket mat eller. Det finns så många i världen som inte har någon mat på bordet, att äta alls. Till och med i vårt lilla avlånga land.
Hej igen!
Jag satt på mitt arbete och försökte svara på din blogg med mina stora tjocka fingrar på en liten mobiltelefon. Kände att jag inte fick fram vad jag ville säga och har nu skrivit en blogg med hänvisning av detta. Hoppas inte du tar illa vid dig. Men ämnet du diskuterar är intressant.
Kunde inte länka till dig



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg