Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1421 / En kvart med William Klein innan utgången med Roffe!

 

 

 

 

 

 


Idag är det - 18 grader uppe på Gnestahöjden, och sannolikt minst - 20 grader nere vid Frösjön i centrala Gnesta. Tänker vänta litet med Roffes utgång så temperaturen stiger litet, för då kan vara ute en litet längre stund, och passade då på att titta på klippet av och om William Klein som ligger på förstasidan här på FS.

 

 

 

 

 

Titta på det klippet, gärna fler gånger, för jag tror att man måste komma ner i det tempo som Klein har för att hinna med och förstå vad han menar....
Så upplever jag det i alla fall.

Hur som helst, en fin start på fredagen vad gäller fotografi!
Tack för den länken FS!

 

/Bengan

 

 

 "De e nå't under snön...."

 

 

 

Inlagt 2012-02-10 09:48 | Läst 3080 ggr. | Permalink
Roffe kanske nosar efter senaste nytt?
I alla fall släppte Kodak ett pressmeddelande i går. Man rensar ut olönsamma segment som digitalkameror och digitala fotoramar (det går nästan inte att tjäna pengar på digitalkameror i dag), och behåller lönsamma segment som film och fotopapper. Något för en analognisse som undertecknad att le stillsamt åt.
Svar från Benganbus 2012-02-10 17:31
Ett annat leende kom hos mig i går då jag tittade på ett program om att den magetiska Norpolen som flyttar sig, och sannolikt kommer att gå runt litet på jorden. Inget ovanligt liksom, det har hänt förr. Det som kan bli litet problematiskt då den här magnetskölden försvagas, som betyder att solpartiklar, elektriska, kommer att störa viss verksamher på jorden mer än vanligt, störa det digitala. Så sannolikt kommer ett antal ettor och nollor försvinner på en del lagringsmedia.
Så då måste vi skanna om våra negativ! :)
B)
syntax 2012-02-10 18:30
jämmer och klagan! Det kanske bara blir nollor kvar här i världen. Var det inte det dom varnade för från början? ;-)



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg