Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1396 / De e mycket hemskheter och brott numera! Läste om det nyss i morgontidningarna!

 

 

 

Trappan 1


De e mycket att läsa i morgontidningarna, mycket händer, mycket oroande saker, många brott begås ju numera vad jag förstår. Men jag undrar om inte många glömmer, eller inte tänker på att tidningarna dom måste ju leva dom också!  Och att vi lever i ett informationssamhälle!
Jag menar att tidningar och Tv måste ju få in pengar för sin verksamhet liksom, annars går dom ju i KK, och människor blir arbetslösa på redaktionen, familjer kanske splittras, man måste flytta från hus och hem, och det är inte så roligt!

Så då skriver tidningarna om det som säljer bra såklart, det vi köper alltså!  Se'n kan vi tycka tycka vad vill om det här ibland, men redaktionerna på press och media har bra koll på vad som säljer bra, på det vi gillar att läsa alltså, och det skriver dom om, självklart! 
Grova brott, skandaler, sex och pengar.

Eller varför inte, "Här är kartan som visar svåra brott nära där du bor!" ;)

 

 

 

behind sunglasses...?

 

Å det här kan ju skapa en del konstigheter för människor som inte har riktigt förstår hur bra och skicklig journalistik fungerar. Man vågar inte åka tunnelbana, för allt våld i tunnelbanan, eller så vågar man inte gå ut för alla brottslingar och våldtäktssmän som irrar omkring i samhället och som borde vara bakom lås och bom.


Så ta det nu lugnt med allt som står i tidningar och liknande, det är inte hela sanningen, det är bara en del av en slags sanning som framför allt säljer bra! För i det stora hela så är det ganska ofarligt att åka tunnelbana, och alla som fotar påpälsade barn som åker skidor i fjällen är inte pedofiler! ;)

/Bengan

 

 

 

Roulette 5.

 

 

 

 

 

Inlagt 2012-01-25 09:17 | Läst 3212 ggr. | Permalink
Nä man kan inte gå omkring och vara rädd hela tiden! Som i det området där jag bor, händer rätt mycket här och mycket gäng som härjar. Står om det i tidningarna och folk undrar hur jag vill/vågar bo här. Men under de nästan 5 år jag bott här har jag aldrig sett nåt! Tycker det är hur lugnt som helst här :-) /Eva
Humm... Kanske en i fjällen vistandes klädofil då? Vi måste hålla uppe den importerade amerikanska sexualhysterin - massmedia till fromma, deras familjeförsörjning, och så vidare.
Skönt att veta här i Åre,,,det där med påpälsade barn alltså....
Svar från Benganbus 2012-01-25 21:43
Anade att du va i "skidskolan", för det har varit lugnt några ggr på Twang! ;)
Hälsa till skidskolemajjen!
/B
Gillar översta bilden, Bengan. Den var "ny" för mig, aldrig sett den förr. Hur blev det med ert slussen-projekt, ställde ni samman bilderna för nån utställning, eller bok eller nåt?
vilken morgon tidning va de du läste,inte va de s.n iaf om ni nu inte har en egen lokal tidning i gnesta harald trondheim noe norge
Svar från Benganbus 2012-01-25 21:46
Tror det va i DN...?
eller kanske det ändå va i SN,
fast inte i dagens tidning! ;) :)
B)(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg