Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1066 / Vänta nu, hette hon inte Herleva...? Å så Ellens i morgon!

 

 

 

Fotografen... 

Förfluten tid, 1962 tror jag...

 

Å först en kort förklaring varför äldre människor ofta tänker litet långsammare!  :)  Mao en förklaring för er som blir litet otåliga över äldre människors långa betänketid  ;) Det kan även äldre människor själva bli!  Otåliga menar jag, och så säger man, "mitt minne börjar bli sämre, det tar tid innan jag kommer fram till ett svar..." Men det tycker jag ofta är något av en undanflykt! ;)

Tänkte bena upp det här en gång för alla för dom som inte har så stor erfarenhet av tänkande!   ;) Nu menar jag inget illa, utan det här e bara en förklaring för dom som inte kommit till en "full hårddisk" än, för det tar ju några år! :)
Jag jämför det mänskliga minnet med en hårddiskt nu alltså! :)

Alltså, när jag såg bloggnumret då tog nå't annat över och jag började tänka på Herleva...  (Vilhelm Erövrarens mor alltså)
Och se'n fastnade jag i en massa annat intressant och spännande vad gäller historia! :)

Men för att inte trötta ut ovana tänkare, så är det här ett exempel på klassisk fysik helt enkelt, ställer man en fråga in i en nästan full hårddisk så tar svaret tid,  just för det finns sådana mängder av intressant information packad på hårddisken!  ;) :)  Och ofta så kopplar det över till andra spännande och intilliggande saker, som i början såklart hänger ihop med infrågan, men se'n kan det skena iväg, och då tar svaret såklart ännu längre tid att komma ut! ;)

Det är anledningen till att det blev ett avbrott i skrivandet av kallelsen till Ellens!  När jag såg nummer 1066 alltså!   Eller "The garden of forking paths"  ;)
Det kom tankar ivägen och så bar det iväg å alla möjliga håll!

Men nu är jag på spåret igen efter litet googlande, så nu kallar jag till möte på Ellens Bageri i morgon onsdag 15.00 alltså! 

Å nu vet även ni som ännu inte kommit så långt till åren hur det hänger ihop med de underliga svar man ibland kan få från äldre människor! :)

Å förresten, det här kan ni själva kolla om ni inte tror mig! 
När ni själva kommer dit!  Till full hårdisk alltså!  
Men tyvärr inte förr... ;)


Å försök nu också att passa tiden på Ellens, kom inte före 15.00!  ;)

/Bengan

 

 

Spuntino

Förfluten tid här med, fast ändå ganska nära, 2009 tror jag, men Cafe Spuntino e nu borta.  (Spuntino = mellanmål på italienska)

 

 

 

Inlagt 2011-03-08 12:13 | Läst 2667 ggr. | Permalink
Kommer garanterat inte för 15, om ens alls =)
Jag lovar att inte komma före 15.00 :-D



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg