Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6718 // Stockholmsplanket och 21000 steg!

Diabild från planket!

Nåja, alla steg va inte runt Mejtens gränd utan vi gick till och från också! Vi gick till tåget i Gnesta, och gick sedan från Centralen till Mejtens gränd! Litet senare gick vi ned till färjan och åkte över till Hammarby sjöstad, åt en god middag åkte sedan färjan tillbaka och gick sedan till Centralen och tog Regionaltåget tillbaka till Gnesta!
Det blir en dryga mil eller 2100 steg totalt!

Vad gäller att titta på bilderna på planket, så är det svårt, för det går inte att gå en meter förrän man träffar någon att prata med!
Och det är mycket trevligt såklart! Men som sagt, det blir svårt att titta på bilder! Men det va många fina bilder vad jag tyckte mig se! :)

Vad gäller mina egna bilder på planket, så fick jag ta en icke använd plats, men då jag hängde upp mina bilder runt 13-tiden, så lät jag bilderna hänga till 18.00! Och jag skänkte två av bilderna till personer som kom förbi när vi tog ned bilderna! Och det blev en trevlig pratstund även där!
En sån dag! :)

/Bengan

Ps. Ni förstår såklart att jag inte hunnit framkalla diafilm ännu vad gäller bilden! Men det såg ut på årets plank ungefär som på bilden! Och det är fortsättning i morgon söndag på Stockholms-planket, så passa på!

Inlagt 2024-08-17 22:41 | Läst 527 ggr. | Permalink
Vilket kringspringande! Förstår att ni behövde en god middag...

Vi missade varann, själv var jag där till invigningen (vill alltid ta en stund på Bondens marknad nere på Bangatan). Tänkte mig dit idag också, men då går jag nog raka vägen...
Jag mötte dej när jag gick från utställningen. Min promenad genom Stockholm, som inte var den närmsta mellan Mejtens gränd och centralstationen, blev också drygt 21 000 steg. Men det hör till när det är Planketutställning, dessutom strålande väder.
Hälsningar Lena



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg