Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6695 // Gnesta-Planket och så en rulle färgfilm!

Litet sorgligt va det såklart när vi städade efter det sista Gnesta-Planket i morse! Nåja, att städa behövdes ju inte, de här fotograferna ser till att väggarna är fina och lika rena som när dom kom! Men en känsla finns såklart i det här, aldrig mera Gnesta-Planket!
Speciellt när flera besökare tyckte det va helt onödigt att sluta med det här! ;) Flera som kom förbi visste heller inte om utställningen, men då är utställningsläget här på Västra Storgatan mycket bra! Här är ju mittfåran i Gnesta! Ni ser på bilden! Gångväg mellan Systembolaget/ICA och till Stationen/Konsum, och där finns flera matställen!
Så här måste man gå! :)

Men vad gäller det sista Gnesta-Planket, nu är det som det är!

Och tack alla ni fotografer samt besökare som gjort det här så spännande och intressant under åren! "No man is an Island!"

.

För övrigt är det dags dags för en rulle färgfilm, en film som jag haft i frysen! Filmen är utgången 2016 tror jag! Men jag själv har bara haft den i frysen några månader!

Annars rätt lugnt i Gnesta, OS pågår!

/Bengan

Ps. Läste en artikel om Slow Photography, intressant, återkommer sannolikt om det!

Inlagt 2024-07-28 16:19 | Läst 596 ggr. | Permalink
Det där har du gjort jävligt bra!!! En fjäder i hatten till dej :)
Stor heder till dig Bengan som fixat detta alla år!
Tyvärr kunde jag ju inte vara med den sista gången, men tror bara jag missat en gång tidigare (kanske 2?). Allt har sin tid, nu får vi dra mot nya äventyr!
/Affe



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

Lägg till

Tidigare blogginlägg