Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6595 // Carpe liksom! :)

Jag sitter och kollar igenom ytterligare en kartong med diabilder och undrar varför har jag tagit så många bilder?  ;) Och tanken kommer åter på en fundering jag fick i en tidigare blogg, "Du berör en öm punkt hos alla amatörer, även om dom inte vill erkänna det! Vem ska ta över alla mina bilder? Är någon överhuvudtaget intresserad av alla mina negativ eller överfulla hårddiskar? Eller hittas våra bilder i en sopcontainer, eller i en dator på återvinningen i bästa fall!"
De här tankarna går inte helt att undvika! ;)

Så lösningen på det här kanske är:
- Bry dig inte om eftervärlden, för den vet du inget om, fotografera nu och njut medans du kan!
Och skaffa den kamera du längtar efter innan det är försent! :)
Carpe liksom!

/Bengan

Ps. Den här slutklämmen har jag lånat från Gilgamesheposet! Inget nytänk, det har funnits tänkare tidigare! Även att låna av! ;)

Här är en länk som förklarar eposet!

Inlagt 2024-04-04 12:50 | Läst 409 ggr. | Permalink
Det säkraste sättet att bevara bilder är att printa dem på papper. Kanske sätta dem i ett album. Då kanske de finns kvar en generation till.
syntax 2024-04-04 13:07
Det enda sättet är att någon har intresse av bilderna.
Det är rätt Bengan!! Köp kameran (orna) - svepningen har inga fickor.
Rätt länge har jag insett att alla bilder på mjukvara bara kommer skrotas, och tur är det. Jag önskar inte mina barn att ägna tid att gå igenom mina bilder, dom har sina egna. Dom jag tycker är roligt att spara finns på papper.
Följde din länk och konstaterar att varje gång man följer tiden tillbaka bara blir mer och mer spännande. Vetenskapens Värld hade ett program om utgrävningarna i Mesopotamien/ Irak för inte så länge sedan, säkert har du sett det, mkt intressant. Vore det inte så långt tillbaka i tiden (5-6 milj år) skulle man kunna tänka sig att översvämningen/ syndafloden har sina rötter i återfyllnaden av Medelhavet....... Många hälsningar/ Björn
Var å en skapar sina egna minnen, likt man lever sitt eget liv. 🤗



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg