Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6539 // Att inte bry sig om AI ;)

Limbo  Nalen 1964

- Om man inte talar eller skriver om AI-fotografi, eller inte bryr sig om den, försvinner den då? ;)

Bing Chat: "Haha, det är en rolig tanke! Men teknologisk utveckling, inklusive AI-fotografi, är inte beroende av om vi pratar om den eller inte. Tekniken fortsätter att utvecklas och påverka olika aspekter av våra liv, oavsett om vi väljer att uppmärksamma den eller inte. Så även om vi slutar prata om AI-fotografi, kommer det förmodligen inte att försvinna. Det kan till och med fortsätta att utvecklas och förändras på sätt som vi kanske inte förväntar oss! Och det finns flera sätt för en traditionell fotograf att förhålla sig till AI-genererade bilder, även om de inte gillar den tekniken:

Förstå tekniken: Även om du inte gillar AI-genererade bilder, kan det vara värt att förstå hur tekniken fungerar. Detta kan hjälpa dig att bättre förstå dess styrkor och svagheter, och hur det kan påverka fotografiindustrin.

Fokusera på dina styrkor: AI kan generera bilder, men det kan inte ersätta den mänskliga kreativiteten och intuitionen som en fotografiska och mänskliga kreativiteten och intuitionen som en fotograf bidrar med. Fokusera på de unika färdigheter och perspektiv du kan erbjuda, som AI inte kan replikera."

Vad övrigt är i Gnesta, så är framtiden vår!
För det är ljusare mycket längre nu på eftermiddagarna! :)

/Bengan

Ps. M Leican är nu laddad med utgången färgfilm! Nu gäller det att hitta motiv! Och jag vet att det finns program på nätet för att göra bilder som ser ut som om dom är tagna med en utgången Superia! Men jag tycker inte det e så intressant eller utmanande!
Men var och en blir salig på sin fason! Så får man se det!  :)

Inlagt 2024-02-21 08:20 | Läst 405 ggr. | Permalink
Hej Bengt.
Det är svårt att inte hålla med "Bing Chat" här – jag tycker att "hen" svarar väldigt förnuftigt och väldigt uttömmande. Det utesluter ju inte att vi måste behålla vårt kritiska sinne.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Benganbus 2024-02-21 16:00
Jag tror liten kunskap i ämnet AI är viktigt! Då kan man förstå framtiden! ;) Och annat viktigt, det e nog att man tror på sig själv i sin egen fotografi! :)
Mvh Bengan



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg