Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6472 // Inte så mycket att orda om som sagt, men det finns nu en länk till Sonnetar 1.3 50 mm!

Här e i alla fall en intressant länk vad gäller Sonnarkonceptet!

Det är väl så en blogg fungerar! Som en dags eller veckorapportering! Med en liten egen marknadsföring också! Vad annars! I dag, kan nog min morgondagsrapport kännas onödig för vissa! För ett relevant innehåll, och inte för ofta, det är viktiga saker! Men det kan nog finns någon som ändå kan tänkas läsa det här! :) Man kan inte tillfredställa alla som jag på något sätt redan antytt! Men om man nu är ute efter många läsningar/inklick, ordning och reda och att försöka tillfredställa många samtidigt, så skulle jag nog fråga Mickrosoft Compilot, vilka ämnen som är mest populära i en blogg? Och även hur man skulle formulera texten i en sådan blogg! Compilot kommer säkert med ett mycket bra förslag! Se'n e det bara att köra! Det är så här företagen gör! Inför Mellandagsrean tex, med bilder och annat lockgodis!

Vad gäller mitt bloggämne idag, så söker jag fortfarande efter Dalai Lama, eller hur man nu skall formulera sökandet! Fotografins innersta väsen alltså! Och varför vi numera tillverkar sådana otroliga mängder av bilder! Jag vet att det beror mycket på att det går med den nya digitala tekniken, men vad är det på djupet som det handlar om? Är det ett slags missbruk? Eller ett rop, - se mig också! Som den här bloggen! :)

Ok, inte någon kioskvältarblogg, jag vet!

/Bengan

Ps.  Övergripande utforskar "Jakten På Dalai Lama" teman som beslutsamhet, öppensinnighet och insikten att verkliga värden kan hittas på de mest oväntade platser! (Hoola Bandoola Band)

Inlagt 2023-12-27 07:01 | Läst 513 ggr. | Permalink
Sédär - du har hittat min gamla Zunow-ritning. Undrar om det stämmer mera? Jag menar nu när de sju kinesiska vännerna är i farten.
Vad Zunow 1,1/5cm i alla fall har, är ju en extrem kompakthet i förhållande till den enorma ljusstyrkan.
Jag gillar beskrivningen på hur man måste leta överallt och inte vara fördomsfull. En av Wiehes bästa rader enligt mig! Satte sig direkt i huvudet nån gång i mitten av 1970-talet.
Det kanske är svårt att hitta fotografins innersta väsen i allt visuellt oväsen numera.
Zunovoptiken måste väl vara nästan perfekt att fotografera norrsken med?
Tack för synpunkter och kommentarer!
/Bengan



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg