Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6464 // I döda fotopoeters sällskap!

Mycket otrendigt! :)

I gårdagens DN läste jag om nya möbleringstrender vad gäller innehållet i bokhyllan, det skall vara sparsmakat i hyllan numera! Man ska inte ha en massa böcker i bokhyllan utan man ställer upp några små, gärna exklusiva prydnadsföremål för påseende! Alltså den som kan sin konst, den ser vad det är på håll! Bokläsandet sköter man via mobilen!

.

Vad gäller det poetiska fotosällskapet, och jag tror det e viktigt med ett bra sällskap! Jag hittade boken när jag gick närmare bokhyllan, W.Eugene Smiths, "The Jazz Loft Projekt!" Många fina bilder på musiker och konstnärer i boken med en intressant text! Det här tangerar nog något viktigt, gör din grej å bry dig inte så mycket om vad andra gör! ;)

.

Men visst kan vän av ordning få en längtan att ge synpunkter när man ser det här! :) Men det e nog det som e kännetecknet på stora konstnärer, dom gör konstiga och ovanliga saker! Tycker vi! Konstiga saker i alla fall! Annars vore dom inte ovanliga och uppmärksammade konstnärer, utan mera som vi! ;)

Och när vi nu upptäckt tågresandets fördelar, Mälartåg mellan Gnesta och Sth City alltså, så blir det ett besök till Stockholm snart igen! Till Monet's Garden! Är det någon här som sett utställningen? Är den värt att se?

.

Och som vanligt är det alltid någon annans fel att det blev som det blev! Man är ett offer alltså! ;)  Jag är ju insnöad på Zeissobjektiv, om nu någon missat det! Och det beror såklart på att jag hamnat i ett dåligt sällskap! Fast ett sällskap med en mycket bra insäljning av äldre Zeissobjektiv! Tack för det! :)
Men mina fotokompsar på Viksängen oroar sig litet för det här!  ;)

Nog för nu!

/Bengan

Inlagt 2023-12-19 08:35 | Läst 492 ggr. | Permalink
Strunta i trenderna! Gör alltid tvärtom. Det är mycket roligare.
The Jazz loft project tål att bläddras ofta. Fotoböckerna är svåra att klämma in i mobilen är min åsikt.
/Gunnar S
(Monet är nog lite ”bildbullrig” som upplevelse. Jag såg Gustav Klimt och Hundertwasser i Paris för några år sedan enligt samma koncept. Och, jorå… som vi brukar säga.)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg