Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6442 // Lyxliv i timmerkojan! ;)

Mycket aktuell bild, tagen nästan nyss!

Och DN hade kommit, inget extra snöfall, ni ser här va, och lagom temperatur ute -4 ungefär (frånluftsvärmepumpen drar inte igång elpatronen vid den utetemperaturen) och vi köpte nybakt böd i går ett bröd som funkar bra även i dag och  så ett nyöppnat paket kaffe till första fikat nu på morgonen och senare påtår på Viksängen vid 14-tiden! Vad mer kan man begära om starten på en ny dag! Lyxliv liksom! :) Och igår litet motion, snöskottning! Skottade ut en extra parkeringplats då grannens bil va borta! Då slapp grannen skotta! Det gäller att passa på! :) Och vad mera lyxliv, jag behöver inte gå till jobbet heller, får lön ändå! :) Men ni ser fotspåren i snön här på bilden, tror dom sattes runt 06.00, det e en del som e på väg till jobbet!

Vad gäller annat, tex. Tv-tittande, så lyssnade vi på ett musikstycke om Rökstenen i går! Det är flera program om Sveriges historia just nu! Här är det musikhistoria! Det va en god vän som tipsade oss om musikprogrammet där Rökstenen ingick, jag har tidigare berättat om Rökstenen för honom! Flera gånger! ;) Och vad jag hörde så har den nyupptäckta historien om texten på stenen fått fäste även i en del Tv-program som här i programmet! Det är nog flera Uppsalaforskare som ler just nu! En av dom brukade för övrigt sitta och arbeta på Kafe Fågelsången! Ni som fotofikar där i Uppsla har kanske sett honom då och då? Här finns mera om Rökstenen!
"The Rök Runestone and the End of the World"

Nog för nu, jag måste fortsätta att läsa pappers-DN! :)

/Bengan

Ps. Nu e det inte om foto, så se upp! Fortsätter att känna AI på pulsen! ;) Chat hos Bing! AI hallucinerar ibland har man upptäckt! Visst låter det ovetenskapligt! :) Men så'nt här gillar jag! Så jag frågade AI om matematik, för AI verkar innehålla en del matematik, och då om Gödel, Turing och den ofullständiga matematiken, som vi litar på!  Och fick ett intressant svar!
Så jag tror på en slags mänsklig AI, just genom att den kan fabulera, men inte vilja erkänna det, utan skyller bara på programmerarna!
Det känner vi igen va? Att vi skyller våra tillkortakommanden på andra! :) :)

Inlagt 2023-11-30 07:16 | Läst 458 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg