Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6393 // Att våga fota litet på sidan om! Och så Tårtan nu på onsdag!

Sommarsnapshots bakom Gnesta-Planket för några år sedan!

Jag har inte kommit i gång med filmframkallningen riktigt ännu, men nya bilder har jag i all fall tagit! Analoga alltså! :) Jag får skylla framkallninngsförseningen på stök i köket, med bla. kakelsättning och installation av en ny spis! Det e bra att ha något att skylla på! ;) Jag har snart även fotat ut den sista färgrullen, så nu blir det svartvitt framöver! Svartvitt är fotografins färg! :)

Jag tittade på en film om hjärnan igår, och hur vi fungerar socialt! Vi vill gärna vara med i gruppen, det har bidragit till vår överlevnad under evolutionen! Udda typer, har haft det svårare i livet, dom som tex. gick ut ensamma på savannen och då försvann! Tur att dom inte förde så många gener vidare till oss! ;)

Så det gäller såklart att välja tidsepok för att vara udda! Och det e nog de allra senaste åren som man tillåter konstnärer och liknande att vara litet mer udda! Men ändå, vi har lätt att ryckas med i likartade livsstilar, just för att vi vill vara till lags, och inte vara för udda och att även då de här likriktade livsstilarna marknadsförs så himla bra idag via nätet!

Men ändå, numera borde det inte vara så! Evolutionen e ju nästan klar, vi har en relativ trygghet med bättre levnadsförhållanden, ofta med egen lön och bostad, och med mycket mera fritid, så då borde vi våga vara litet egna, självständiga, både i åsikter, resmål och som bildkonstnärer! Mao, våga fota litet på sidan om allfartsvägarna, allfartsvägarna som nog e ganska upptrampade numera, skulle kanske ge en mer spännande fotografi! ;)
Tror jag! :)

Vad gäller andra udda grejer, här är något kul och även ganska udda!

Och som sagt, fotofika på Tårtan nu på onsdag den 25:e! Från 15.00 c:a!
 Väl mött!

/Bengan

Inlagt 2023-10-23 09:24 | Läst 495 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg