Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6390 // Jag sitter vid Turingmaskinen och läser om Turingtestet!

Anna-Lena Löfgren på Nalen

Så e det på morgonen att jag sitter vid "Turingmaskinen"! Jag tycker det va bättre förr när vi hade DN på papper! ;) Så vi får se vad som händer framöver! Men igår kom i alla fall Forskning & Framsteg i brevlådan där jag läste om AI och Turingtesten! Litet oroande är det att AI kan undvika att svara fel på testet! (Turingtestet är för att avgöra om det är en AI i en dator vi talar med eller om det är en människa) Nu har ju AI-konstruktionerna såklart skannat av nätet, det är så dom startar sin inlärning, och går sedan själva vidare i ämnet Turingtestet och hittar  det som finns om Turingtester, och vilka svar som e rätt och fel, och anpassar sina svar därefter!
Visst e det härligt va? :)

Nog om detta!

.

Vad gäller bilder, så hade jag en Hasselbladare 500 C en gång! Fina bilder blev det, men kameran va stor och bökig att fota med på fri hand tyckte jag! Här är i alla fall några bilder! Har flera bilder! :)

Nog för nu!

 /Bengan

Ps. Ett problemen med AI är nog att olika tillverkare håller på med AI! Privata företag! Ni fattar va! ;)

Inlagt 2023-10-20 07:23 | Läst 587 ggr. | Permalink
Nalenbilden är rätt mafffig!
Sedan vet jag andra som går ut på nätet, och anpassar sina svar därefter. Jag upplever dom som mindre farliga än dom som kan svara utan att gå ut på nätet... :-)



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg