Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6329 // Det är väl därför jag fotograferar!

Varför jag fotograferar alltså, det e nog för att kunna återuppleva händelserna via de tagna bilderna! Det låter rimligt va? (Sitter och tittar på sparade bilder i en hårddisk) Varför jag fotograferar är såklart också för att visa andra vad jag varit med om! :) Här hade jag fått ett Presskort till Bajens Boxningsgala i Eriksdalshallen! Så det blev en del runtomkringbilder också!

Domare!

.

Kompisar!
.

Boxare!
.

Crew!

.

Stig Claesson, Slas!

Några rader från Falukuriren 2005-08-06! Sekonderna lämnar ringen heter berättelsen!

"Stig Claesson påstår själv att boken handlar om enkla ting. Det gör den inte. Den handlar om det intrikata nät av tillfälligheter som skapar en människas liv och om rent otroliga sådana förmår han berätta. In i handlingen sticker han små godbitar om antikens idrottsmän och om vår tids författare, till exempel nobelpristagaren Albert Camus och Joyce Carol Oates och deras förhållande till boxning. Men mest handlar det förstås om honom själv. Och när Stig Claesson berättar om Stig Claesson lyssnar man gärna".
(INGER DAHLMAN)

.

Crew!

.

Boxare!
.

Öl i pausen!

.

Hammarby Handboll!

.

Domare!

.

Crew!

.

Fotograf!


Senare idag skall jag in till fotofikat på Tårtan! Och i morgon till fotofikat på Viksängen för att planera en utställning! Det e mycke nu! ;)

/Bengan

Inlagt 2023-08-30 08:05 | Läst 653 ggr. | Permalink
Bra fångat Bengan!
Jag uppfattar spänningen, och känner den lätta svettdoften. De två grundkraven är väl uppfyllda: Man kan fotografera, och man vet vad man fotograferar.
Svar från Benganbus 2023-08-31 21:12
Tack för det Peter!
Och någonting säger mig att du är tillbaka från ditt sommarboende? :)
/B
syntax 2023-08-31 22:09
Så är det. Bloggpost här ovan...



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg