Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6319 // Golfen gick ganska bra igår trots oträning!

Stockholms-Planket är slut för i år!

Och vad gäller golf så va de ett år sedan jag spelade sist! Och det som jag just nu har svårt att bibehålla under hela golfrundan det är koncentrationen! Som sannolikt hänger ihop med konditionen! Det mesta hänger ihop liksom! Så efter ett antal slag så ökar missarna! Men puttandet gick hyffsat, "du har en fin stroke" sa min medspelare! Men det räcker inte hela vägen! Och får även skylla på att det va fukt på greenen, en fukt som ofta bromsade rullen på min boll! Hur som helst, det va en trevlig golfrunda i mycket trevligt sällskap! Men min son alltså! :)
Vi bestämde att spela en golfrunda om ett år igen! (Jag får rundan med tillhörande middag i födelsedagspresent)

Se'n som vanligt en kvällspromenad med min fru! Jag tror det är bra för relationen att tillsammans stämma av dagen, vare sig man gör det hemmavid eller under en promenad! Man kanske e mer ostörd under en promenad och kan prata mer fritt och ostört! Så känns det i alla fall! Vi va även hundvakt i helgen, Fanny heter hunden, en liten gullig och kärvänlig mops! Husse va på tävling, Ironman i Kalmar, och Matte va med som support, så då kunde inte Fanny vara med!

Idag startar ny vecka!  Vi skall kolla om det går båt till Gotland, då kanske vi åker över på några dagar, vi tror att lugnet nu har startat på ön! Fotandet med M6:an fortsätter! Och nu ligger flera rullar oframkallad film i kylskåpet och väntar på framkallning! 

/Bengan

Inlagt 2023-08-22 07:25 | Läst 487 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg