Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6216 // Det blev trädgårdsarbete på det nya stället också! Och nu Leica IIIf! Och Gnesta-Planket!

Häcken på framsidan!

Vi flyttade från vårt hus av flera anledningar, en anledning var att vi blivit litet äldre, och ett hus med stor trädgård kräver sitt! Och en pelletspanna inte att förglömma! Men vi upptäcker snart att vårt nya boende också kräver sitt! Vi bor på markplan, det är ju bra då vi får hundsällskap då och då, men vi har två uteplatser, en på morgonsolssidan och en på kvällssolsidan! Och det är en häck på den ena sidan och två stora buskar/träd på den andra sidan! (Magnolia) Så det va tur att vi sparade en del trädgårdsverktyg!

.

Annars så funkar det bra! Fast Gotland finns kvar i närminnet! Men vi väntar till hösten innan vi åker dit igen! Det får bli litet annat sommarpyssel under tiden! Bla. ett Gnesta-Plank , fast mycket light! Godsmagasinet står ju och förfaller så det får bara bli bilder på Färghuset! Håller på att räkna på hur många som får plats där! Återkommer!

Men datum som vanligt, sista lördagen i juli! I år den 29 juli mellan kl. 10.00 och 15.00! För i juli är det mycket folk i Gnestatrakten och alla har fått lön i slutet av månaden och skall in och handla i Gnesta centrum! :) Och då ser dom våra fantastiska bilder! Hoppas och tror jag! Så boka in sista lördagen i jul! Det finns såklart annat att göra i Gnesta också! Man kan lördagshandla, fika, träffa fotovänner, köpa glass osv! :)

.

Jag fotar ju med Leica Standard, men upptäckte i går kväll, i skymningen, då vi gick inne i byn, att en avståndsmätare skulle vara bra att ha! Så jag förde över filmrullen till en IIIf och fortsätter med filmrullen i IIIf! :)

Nog för nu! Dagen väntar!

/Bengan

Inlagt 2023-05-24 09:08 | Läst 471 ggr. | Permalink
Du har ju en avståndsmätare på objektivet. Och ögon =)(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg