Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6104 // Mot nya äventyr på Gotland!

Och många gånger är det nog vägen som blir äventyret! Men visst har vi en plan, det har vi ofta, men på färden till målet dyker det upp saker, det kan vara en diskussion om något, som gör att vi byter kurs, eller ett fik som vi inte sett tidigare, som vi stannar till vid eller så är det något annat som vi inte sett tidigare som kräver ett stopp! Det brukar faktiskt hända en hel del på vägen till det planerade målet! Men det händer såklart saker framme vid målet också, om och när vi kommer fram! Självklart är det så! 

Som sagt, vi får se vartåt det blir i dag och om vi kommer ända fram! :)

/Bengan

Inlagt 2023-05-13 08:39 | Läst 679 ggr. | Permalink
Låter som en utmärkt filosofi! Spännande bild som jag först tyckte var svv. Hälsningar/ Björn
Ja, Gotland är en spännande ö med många överraskningar. Ställen som man vill besöka kan vara svåra att hitta också. Vi försökte hitta skyltar till Roma kloster ett tag men hittade inga skyltar men när vi styrde kosan mot Kungsgården gick det bra. När vi var framme hittade vi skyltar också.
" Den som inte vågar åka fel får heller inte uppleva några äventyr" eller något liknande, enligt Mark Twain. Det brukar jag ta till när vi hamnar på villovägar på våra resor. Fastnade för bilden, Gotland som turisterna inte ser det.
Hälsningar Lena
Tack för kommentarer!
Mvh Bengan



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg