Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6197 // Tiden går fort när man har kul!

Ekstakusten

Så gick ännu en dag här på Gotland! Och fort gick det! Men vi hann i alla till Ekstakusten för en promenad vid havet, se'n till Bagarn i Hemse för en fika! Det e en del fina raksträckor fram till Hemse längs Storkanalen! Efter fikat åkte vi vidare till Stavgard för att få ett intressant samtal med en i arbetsgruppen vid Vikingaanläggningen! Anläggningen va egentligen stängd! Sedan gick vi upp via paradvägen till Stavgard, eller där Bo Grönlund anser att Beowulfs gård låg! Nu va såklart dagen sent liden, som vanlig när vi e på dagsutflykt, så i stället för att åka till huset för att göra sen middag så blev det fiskrestaurangen i Katthammarsvik igen! :) På hemvägen kollade vi en bilväg ned till   fiskeläget i Gryngudd! Allt för att komma hem ännu senare! ;) Nåja, det här e både kul och intressant att hitta nya vägar! Och som sagt, dagarna går fort när man har kul! Och nu sitter vi i soffan och slötittar på ett avsnitt av Grace! Svt! Och jag undrar om jag orkar gå och lägga mig! :)

I morgon i alla fall Visby! Ombyte förnöjer! 

/Bengan

Ps. När man tar bilder med iPhone så kan bilderna bli litet disiga, beror ofta på fingeravtryck på linsen! :) Här på bilden ovan så hade jag torkat av linsen! Eller glaset som täcker linsen!

Inlagt 2023-05-06 23:18 | Läst 657 ggr. | Permalink
Vid Eke har jag varit på arkeologisk grävkurs två somrar. Intressant ställe. I brytningen mellan järnålder och medeltid verkar folk ha grävt upp sina hedniska förfäder ur stensättningarna för att återbegrava dem vid kyrkan. Så räddade man deras själar.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg