Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6148 // Morgonstund med DN och kaffe!

Så har det varit under många år, DN som läsning till morgonkaffet alltså! Tidigare va den här fikastunden kortare, då jag skulle iväg till jobbet! Nu kan jag sitta upp till två timmar!  Jag börjar med att skumma DN, jag tar de stora "nyheterna" senare, vill inte få den här fina stunden störd av för mycket oroande läsning! Och det är alldeles tyst i huset! Det e nog en lyx numera, tystnad alltså!

Vad gäller boendet vi har numera, så va det nog i rätta läget att lämna huset vi bodde i och byta till ett mindre och bekvämare boende! Med bekvämare menar jag att ett hus kräver underhåll, uppsikt, reparationer och att uppvärmningen skulle ha blivit dyr! Nu i vårt nya boendet är det i stort bara elräkningen vi behöver oroa sig för, och hittills så har det inte varit så väldigt oroande! Tack för det!

Vad gäller läsning i DN så såg jag att Anna-Lena Laurén skrivit! Jag läser det senare! Vissa skribenter skall man absolut läsa! För övrigt så har Sven-Erik Liedman kommit ut med en ny bok! Och jag skall nog framkalla en rulle film senare idag! Och ute duggar det! Annars inte så mycket nytt från Rohan!

/Bengan

Ps. Vad gäller bilden, så är den tagen på Stadsbiblioteket vid Sveavägen i Stockholm! Biblioteket var mitt fritids på sent 1940-tal och 1950-tal! Men då va jag nere i ungdomsavdelningen och läste tidningar som Teknik för alla! :)

Inlagt 2023-03-22 07:28 | Läst 878 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg