Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6120 // Att återvända till en bok!

Det va inte för så länge sedan som jag läste boken, men nu råkade jag snubbla över en recension av boken i DN, och kände att jag måste återvända! Det blir som att återvända till en plats som jag tidigare varit på, men där jag ändå inte stannat upp riktigt!

"Kerstin Ekmans ”Löpa varg” är ingen enkel historia, utan handlar om en gammal jägare, men nu med oladdat gevär,  en starkt berörande berättelse om en man som vid slutet av sin levnads bana befinner sig i dödens skog och ser att det är människan som gjort den största skadan.
Människan har inte förmått se verkligheten, hon har inte haft respekt för alla andra varelser som också har ett hem på jorden"

"Kerstin Ekmans roman är som ett lysande moln som byter skepnad hela tiden och rymmer många olika berättelser, om åldrande, om ett möte som förändrar en livssyn, om minnets makt och om att göra sig redo för att dö. Allt detta filtrerat genom en gammal mans sturiga, ordkarga men desto mer tankediger och noga valda ord"

För övigt mulet i Gnesta, men vi skall ändå ut och gå! Vi får se vart det bär hän! Varje dag ett äventyr! :)

/Bengan

Inlagt 2023-02-24 11:57 | Läst 516 ggr. | Permalink
Och en berättelse som hushållar med sitt språk. Komprimerat. Kanske lite grann åt straight photography-hållet. Fast med ord.
/Gunnar S



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg