Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6078 // Allt går åt rätt håll liksom! Framtiden e vår!

Dagarna blir längre, motionscykelracern funkar bra, knät blir bara bättre och bättre och utvecklingen på mobiltelefonkameror är fantastisk, vad mer kan man begära! ;) Och så kommer Sessan att sova över hos oss i natt! Sessan e en gullig liten hund!
Som sagt, vad mer kan man behära! :)

.

För övrigt så hittade jag en kamera i ett skåp där det fanns film kvar i kameran! Hört det förut! :) Nåja, alltid kul och intressant, skall försöka fota ut filmen för att se vad det är på resten av rullen!

.

Här är den digitala allroundkameran! Det e Zeiss som kallar objektivet för "Allrounder" så jag hänger bara på! :) Och som vanligt inga större nyheter i dagens DN, vi har läst de flesta nyheterna förut! Mycket upprepningar alltså! Det enda nya e väl ett isberg, lika stort som Gotland, som e på rymmen i Antarktis! Om det nu e så viktigt!

Och Carpe liksom, för vad är alternativet! :)

/Bengan

Inlagt 2023-01-21 07:39 | Läst 733 ggr. | Permalink
Mycket bra att dagarna blir längre (ett tag till i alla fall...) men inte bra att de plötsligt blivit kallare. Det förstör vår el-prognos. Man bävar för februari!
Svar från Benganbus 2023-01-21 15:04
Eltänket stör i det vardagliga livet, så va det inte förr! Vi har klarat oss bra i december vad gäller elräkningen, vi får se hur januari blir! Nu e vi nog ändå lyxlirare i elsammanhanget, två personer i en liten lägenhet! :)
/B



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg