Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6048 // God fortsättning på Julen och kampen mot G.A.S e nog lättare numera!

Försök inte att betala med Swish här!  ;)

.

Så va den Julen slut och på Julaftonen fick jag behålla min nubbe själv! :) De e bara jag som gillar Bäska! Ungdomarna tog en hemblandning av OP och Linje! Litet mesig blandning tycker nog jag! Och vad gäller sill till nubben så vill jag gärna slå ett slag för Branteviksill! Det e våran favo just nu! Några julklappar blev det också, vi fick varsin bok!

Och nu e det dags att fundera på fotografi igen! Jag har faktiskt mindre av G.A.S numera, i alla fall av nya prylar! Min G.A.S just nu är Sonnaren 1:2/5 cm  på M Leica! Fast idag funderar jag på att fuska litet och sätta Sonnaren på en Fuji X-E1! Mycker beroende på att jag inte riktigt hinner med i bildflödet när jag fotar analogt! Med en digitalkamera e man med liksom! Bilder varje dag! Och en dag med digitalkameran kan nog inte skada mitt analoga fotande på sikt!  ;)

.


Ungefär så här kommer det att se ut i dag, men någon ser nog att det här inte är den Sonnar 2/5 cm som jag visat på M Leican tidigare! :)

Och så en promenad i dag igen! Mitt knä blir bara bättre och bättre, min fru säger att det beror på att jag promenerar i stället för att sitta hemma och oja mig! Nu beror det såklart på vilken knäskade det handlar om, men hade jag fått bestämma helt så hade jag nog tagit det litet lugnare! Men nu får jag det inte, bestämma helt alltså, och om jag vill ha ett trevligt promenadsällskap, så e det bara att hänga på! :)

Nog för nu!

/Bengan

Inlagt 2022-12-26 08:40 | Läst 909 ggr. | Permalink
G.A.S! Det låter misstänkt likt Delirium Apparaticus. Kanske samma sjuka?
Svar från Benganbus 2022-12-26 09:30
Sannolik en mycket näraliggande sjukdomsvariant! :)
/B
Hej,
Jag håller med att Branteviks sillen smakade bäst. En lite vassare smak utan för mycke socker. Övrig dryck blev varierad utan toppen. Den lagrade julmusten var bra.
Din Sonnar på bilden fin den. Jag har funderat på Canons variant. Det finns många på eBay just nu under 3 laxar.
Såg att Anders Engman har en Leica 1 på LP. Har han verkligen använt den på jobbet.?
Ha en god fortsättning
Bob
Svar från Benganbus 2022-12-26 09:33
Lagrad julmust låter intressant! Vad gäller LP, det är nog den Leica som Anders hade med sig på Gnesta-Planket för några år sedan! Jag tror inte han hade den på jobbet! :)
/B
Brännvinsill med aahlborg till
Go fortsättning
Bara bra att bygga lite muskler runt knä...
Happ /N



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg