Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6035 // Nu är Gnesta-Planket slut på riktigt! :)

Vissa saker man gör e så kul, så det kan vara svårt att sluta! Men idag då jag gick förbi godsmagasinet så förstår jag att nu är det slut! Efter tolv, eller är det tretton år i följd!?

De som höll i loppisverksamheten inne i huset har tröttnat, av olika anledningar! Så byggnaden står nu tom, med vad det brukar  innebära! Planen är att godsmagasinet skall rivas, vad jag förstår och att det sedan skall byggas på tomten! Men då vatten och avloppsfrågan inte e löst i kommunen, så kommer det här nog att dröja! 

Men som sagt, nu er'e slut på riktigt med Gnesta-Planket!
Så tack alla ni besökare och utställare!
För det e ni som har gjort Gnesta-Planket så himla bra och kul!

/Bengan

Inlagt 2022-12-09 15:38 | Läst 1302 ggr. | Permalink
Allt har sin tid, men kul har det varit och ett stort tack för ditt driv och engagemang Bengan!
/Affe
Tack själv Bengan för ett mycket trevligt initiativ som satt Gnesta på fotokartan! Och tack för att jag fått förmånen att ställa ut mina dokumentärbilder på planket.
/Mikael
Hatten av främst till dig Bengt. Sedan ett stort tack till alla de som besökt genom åren. Även ett tack och bock till alla bildskapare som genom åren bidragit till att denna sommarträff för oss fotografer i centralorten Gnesta.

/Mats
Gnestaplanket har varit en underbar institution, för alla besökande men också för utställarna. En självklar sommarutflykt! Och roligt att det varit sådan variation på de som fått hänga sina bilder, en mångfald som gjort planket ännu mer intressant.
Jag har varit en synnerligen intresserad åskådare i flera år. Och det var stort när jag fick möjlighet att också vara med och ställa ut.
Jobbet att hantera Gnestaplanket har också varit stort, ur många avseenden - undrar om vi riktigt förstår vidden av det. Så, kudos till dig Bengan som dragit det här projektet i hamn så många år på ett sådant förtjänstfullt sätt. Utan Bengan inget Gnestaplank!
Så vad kan man säga mer, än tack för den här tiden.
//GöranR
Dina tio år med Gnestaplanket blev väl 14 och satte orten på fotokulturkartan! Jättefina träffar. Tack!

(Jaha riva och bygga nytt. Fattar beslutsfattarna att det inte bara är att bygga utan att det behövs bygglov först? Och de behövs ny detaljplan och då uppmärksammar Trafikverket kommunen på säkerhetsavsånd och buller, bostäder går inte alls och knappt nåt annat heller. En klokare kommun behåller det man har.)
Tusen tack Bengan för ditt fina engagemang i Planket som gett oss utställare och besökare stort utbyte i trevlig miljö.



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg