Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6034 // Funderingar på morgonkvisten, eller kalla det för vargtimmen!

Ibland så vaknar jag tidigt, som i dag tex, men det e kanske inte så konstigt då jag "halvsov" ganska mycket i går! Sov och sov, men jag va va litet extra avslappnad! Med litet hjälp! Bytte lins i ena ögat i går och fick i sammanhanget en liten dusch i munnen med något lugnade, för det va första gången någon skulle "peta mig" i ögat, trots att jag fått laserbehandlingar i ögat tidigare, så tyckte jag det här inte va riktigt samma sak, så därför bad jag om något aningen litet lugnande! Fick då en liten spraydusch i munnen, å se'n vad jag även sömnig resten av dagen! Den sprayen satt som den skulle! :)

Sitter och läser om Chat GPT och förstår varför man lagt ut den till beskådande! Det här e ju en Beta-version, där man vill att så många användare som möjligt skall testa och ställa kluriga frågor, för då Chat GPT är självlärande, så den lär sig även om det folk frågar om! Det e väl som ett läxläsningsförhör där Chat GPT samtidigt bygger upp sitt vetande efter de frågor den får! Även lär sig hur olika människor formulerar sig i olika frågor!
Och Chat GPT kan säkert kolla vem som frågar, på riktigt alltså, och kanske "förstå" varför denne frågar det här, för att ytterligare bygga upp sitt sätt att lära sig kommunicera på ett "mänskligt" sätt! Men så'n här koll får nog inte Chatt GPT göra ännu!
Och om vi tänker framtid, så kan man snart sitta och småprata med någon på nätet när man inte kan sova! Typ Chatt GPT-10! :)

Här är litet mer vad Chat GPT kan göra!  Låtsas vara alltså!

.

Vad annat då, jo jag såg ett program på SvT om "kroppsbyggare!" Nu menar jag inte dom som går på gym, utan de som åker till Turkiet och bygger om/upp sin kropp! Man kan ju via nätet, lägga på bilder på sig själv hur man vill se ut, och sedan ha de bilderna som en instruktion för läkaren vid "kroppsbyggaroperationen!" Internet e fantastiskt!

.

Och idag ytterligare ett försök att fota ut en rulle film! Gammal bild med med samma kamera och objektiv! (Ni ser såklart vad det är för ett objektiv)

.
Nu kanske vän av ordning undrar, varför inte fota med en digitalkamera i stället? För där kan man också lägga upp en bild direkt i en blogg tex! Man behöver då inte vänta! Bra fråga liksom, men jag tycker ibland det e helt Ok att vänta! Det kan ibland bara vara omgivningen som kan vara litet otålig! ;)
Vad gäller att vänta, man behöver inte vänta till på julaftonen för att fira jul heller för den som e otålig! ;)
Men skall nog ändå fundera litet på vad det egentligen handlar om, det här väntandet alltså, eller om det kanske bara e en gammal vana!  För förr måste man vänta på det mesta! Återkommer nog i ämnet! :)

/Bengan

Ps. Om det e bråtton så har jag mobilkameran! :)

Inlagt 2022-12-09 05:45 | Läst 682 ggr. | Permalink
Vilken vacker kamera! En riktig skönhet :)
Svar från Benganbus 2022-12-10 10:38
Tack Johan! :)
/B



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg