Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6015 // Ny dag och nya utmaningar! :) Fika på Viksängen! :)

Och man lär så länge man lever, både vad gäller relationer, knäproblem och annat! Kollade i alla fall vädret i dag och kom fram till att det skall nog funka att rehabilitera knät även i dag! Jag tar pendeltåget till Södertälje C och går sedan upp till Viksängen! Inte speciellt långt men tillräckligt och bra för mitt knäproblem! Just för att det e mest uppför också! Nu har jag såklart blivit puschad, eller hur man säger, för att gå skall vara bra även när man e "svårt knäskadad!" ;)
Har såklart också försökt att få litet omtanke och "att ta det lugnt är nog det bästa just nu" men det gick tyvärr inte hem!
"Du har väl inte brutit knä'et heller? " blev det okänsliga svaret!  Fast det kändes som litet brutet i början... ;)
Nåja, så här efteråt måste jag erkänna att receptet jag fick av min medicinskt utbildade sammanboende va det rätta! Men va såklart svårt att erkänna, men nu har jag faktiskt gjort det! Erkännt IRL att det va ett bra recept!
Alltså, vad gäller knäskadan, så kollade vi knäet först såklart! Och det gjorde litet ont...;) Ordinationen blev försiktig rörelse på dagen och två alvedon till natten, så det gick att sova, och fortsatt rörelse på dagen med kanske nå'n alvedon om det behövdes! Så efter en vecka med det här, och litet extra knäsjukgympa, så känns det knappt något alls i knät nu när jag går, bara litet tjockt i knävecket när jag sitter på huk! "Men sitt inte på huk då!!"  säger den medicinskt ansvarige och suckar!
Och som sagt, Viksängen i dag!
Framkallade film i går, får se när jag skannar filmen! (Långsamhetens lov, är en bok av Owe Wickström) Tror otåligheten hos många människor ökar hela tiden! Kanske även med åldern hos vissa! "Jag vill se resultat nu och genast!" Varför då! Ok, alla blir saliga på sin fason, här e litet kul läsning! Tycker jag! Om Leicamannen! :)

I dag M Leica med Sonnarobjektiv! Om jag inte ändrar mig innan 12.34, för då går tåget! :)

/Bengan

Ps. Nu kanske vän av ordning undrar vad hundbilden har med det här att göra? Inte speciellt mycket, utan det e bara det att jag tycker bilden på Sigge e så himla gullig!  :) Jag satt och tittade på bilden flera gånger i går! :)

Inlagt 2022-11-24 07:47 | Läst 303 ggr. | Permalink(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg