Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5977 // Nu börjar det bli litet ordning! (Om det nu tillför något vad gäller det konstnärliga)

Alltså, att packflytta e lätt, tror man! Man märker bara upp kartonger med vad dom innehåller och flyttar dom till nya stället och packar ur! Morsning, det där e bara en teori! :) Men nu har vi börjat få koll på det mesta, å kaffebryggaren e hittad! ;) Och stordatorn, läs Turingmaskinen, har "hittat" skrivaren och skannern! (Det betyder även en större sladdhärva under arbetsbordet) Och när jag startade Turingmaskinen hade den en hel del betänketid! (Och den hittade först inte bildskärmen eller skannern) Men nu har dom hittat tillbaka till varandra! :) Även om uppstarten går långsamt! Men Ok, Turingmaskinen kanske gör uppstarterna mer noggranna än moderna datorer, så då får jag stå ut med det!

För övrigt e det fotofika på Viksängen idag! Med promenad! (Minst 6000 stag skall det bli idag, och får väl köra myrsteg om jag ligger illa till på slutet!) Och analogt blir det! Det e den nya fototrenden! :)

Läste i DN om andra trender! Det e mycket åter till det ursprungliga just nu! Skogsliv i Valden liksom! Som Niklas Wahllöf skriver i DN!
"Kan hemlängtan väckas av det enkla livet på landet? Kanske, åtminstone om vi ska tro alla böcker, filmer och program som handlar om öde platser. Rakt ut i snön vill vi, till tystnaden och ensamheten, bort från de förstörda landskapen. Det är väl inte otänkbart att fler uppfattar en mänsklighetens galopperande degenerering, en besvikelse över våra tillkortakommanden som ingenjörer av civilt liv."
Här kommer väl nostalgi in också!
Han vill bara sitta in en liten skogsstuga, elda i kaminen, läsa en bra bok!

Ok, de va det om det just nu!

/Bengan

Ps. Vad gäller ordning på ytan, det är för de som e oroliga i själen! Ordningen e till för att dölja ett oroligt inre!
Det här har någon tänkare påstått!  ;)

Inlagt 2022-10-27 10:10 | Läst 542 ggr. | Permalink
Tror lite på det där sista. Men rörig yta är ingen garanti för lugn själ.

(Jag har aldrig hört att det skulle vara lätt att packflytta! Och den som tror det kan kolla upp vad det kostar att få flyttfirman att packa och packa upp. Jag har oöppnade kartonger kvar från tidigare flyttar så jag vet.)



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg