Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5951 // Internet är en stor fara för mänskligheten! Kanske bör internet förbjudas?

Tänkte på det här i morse när jag läste om några olika paradoxer! Tex Einstein–Podolsky–Rosen-paradoxen (EPR-paradoxen) som tangerar årets Nobelpris, samt även Russels paradox, som talar om att den matematik vi omges av dagligdags, inte är att lita på!

Och att sitta och traggla igenom de här sakerna och försöka förstå litet av dom, det tar tid! Försöka förstå sa jag, inte förstå! Och det här tar såklart då tid från annat, kanske nyttigare saker! Och för dom som inte kan lämna nätet, bör det nog finnas ett förbud på att vara för länge på nätet! I alla fall för folkhälsan skull, för den betalar vi ju tillsammans! Det e inte bra att sitta för länge alltså av flera själ! :)

Nu blev det här som vanligt litet rörigt när jag försöker säga något som jag tycker är viktigt, men sunda förnuftet bör ändå antyda vad det jag egentligen ville säga, då det är torsdag, att det är Fotofika på Viksängen i dag! Från 14.00 typ!
Det e bra att komma ut i verkligheten! IRL säger man på nätet!
Och snacka om annat, och tänka på annat, Leica tex!

Så väl mött på Viksängen i dag!

/Bengan

Inlagt 2022-10-06 09:36 | Läst 783 ggr. | Permalink
Nobelpriset i fysik är ju om sammanflätning nåt som Einstein förstod och därför inte trodde på, medan pristagarna framhåller att de inte förstår, fysiken i fråga är obegriplig, menfinns och ska t o n´m kunna användas praktiskt.

Och ska Aston Martin Vantage m fl onödigt motorstarka bilar förbjudas? Detr finns ju rätt starka krafter i samhället som helst skulle förbjuda alla bilar (och sen märka att det inte finns några att äka med.)
syntax 2022-10-06 10:04
Jag är så förmäten att jag håller på Einstein tills jag ser de praktiska tillämpningarna i verkligheten (det är nu ganska många år sedan man började hävda praktiska tillämpningar, men inga har synts till).
Det var den ena saken - den andra är att miljötalibaner inte skall erbjudas skjuts.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg