Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5942 // Tidsfördrif, för att få tiden att gå! Och hur man blir en känd fotograf! Och så Leica såklart!

Tidsfördrif va en tidning som hjälpte oss att få tiden att gå! (1907-1964) Fast visst verkar det konstigt, att få hjälp med att få tiden att gå! ;) Men det e väl så som våra Tv-serier fungerar, och även bloggar och liknande, Tidsfördrif liksom! Medan vi väntar! "Låt oss göra något! Vi kan inte! Varför? För att vi väntar!" ;)
Nåja, nog om detta!

I går tittade jag på Vetenskapens värld på SvT, och kontentan va, att är du på rätt ställe, så blir du berömd! Tycker det va en onödigt lång Tv-historia för att säga det här självklara! För det e väl ingen nyhet! Så att lägga ut bilder på nätet och hoppas bli berömd e ganska bortkastat! Om man nu inte frågar ägarna av tex Facbook och liknande sociala medier! Men Ok, en på tio miljoner kanske kan lyckas! Och det finns såklart undantag som bekräftar regeln som vanligt! Så det e inte helt osannolikt! Litet av kvantmekanik alltså! Eller som att tippa!

Så för att bli känd som fotograf, och berömd, och tjäna pengar, så är det bättre att känna de rätta människorna, komma till de rätta gallerierna och bli omskriven av de kritiker som känner dom som driver de rätta gallerierna!
Onödigt att göra ett Tv-program om det här! Det fattar väl vem som helst att det är så!

För övrigt så funkar värmen bra i vårt nya boendet! Det va ingen katastof innan, litet finjusteringar, som dock hade tagit litet tid för mig att göra, men nu har min fru två  bröder som kan det här med frånluftsvärmepumpar! Så efter litet undersökande verksamhet och knappande via diplayen, luftning, och litet annat trixande, så funkar pumpen nu perfekt! Och jag stod bredvid och fick lära mig!  :)

Men litet rörigt blir det såklart att flytta från huset där vi bott i tjugo år! Men en lyxflytt e det nog, genom att vi fått tillgång till det nya boendet en vecka innan vi behöver lämna huset!

Nog för nu!

/Bengan

Ps. Men visst väntar även jag på den nya M Leican! :)

Inlagt 2022-09-27 06:43 | Läst 1065 ggr. | Permalink
Tur att man inte är kändis,så man får gå gatan fram å tillbaka för att vinka till massorna;) lycka till med nya boendet :)
En sån vecka är guld värd!

Efterstädningen där man flyttat ut brukar vara jobbig.

Bästa gången avtalade vi med den som flyttade in attdet var OK med vanlig veckostädning mot att det stod kvar lite fina växter som vederbörande gärna ville ha. Win - win.
Tack för stöttande kommentarer!
Mvh Bengan



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg