Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5941 // En bra bild e en bra bild helt enkelt! Sunt fönuft liksom!

Det e samma med musik, bra musik e bra musik, där hörs ju direkt om musiken e bra! Å förresten, det e samma med teater, eller även mat och öl! Där kommer också det sunda förnuftet in! Det sunda förnufter talar om att saker e bra eller dålig! Sunda förnuftet e viktigt! Det hörs ju på namnet! Sunt alltså! Man behöver inte hålla på att diskutera i tid och otid utan man tar bara till det sunda förnuftet! Det hörs ju på namnet som sagt att det e sunt!

Nog om detta! Och är någon tveksam om det här fungerar, så kan man tex. kolla vilken bilder som får flest gillanden! Där e det många som änvänder det sunda förnuftet! Nu finns det såklart undantag, tyvärr, alla gillar inte Leica! Även om jag tycker att sunda förnuftet skulle säga att Leica e den bästa kameran! Suck... ;)

Nog om detta!

/Bengan

Inlagt 2022-09-26 06:37 | Läst 1180 ggr. | Permalink
Det finns saker som är svårsmälta också men som man gillar efter ett tag. Musik, konst och bilder mm behöver inte alltid vara kärlek vid första ögonkastet eller första lyssningen. Ge det tid så kanske man uppskattar det mer efter ett tag. Sunt förnuft, det också.
Jag tror min herre behagar vara lätt ironisk... :-)

Men det är klart - vi hade en sån där sunt förnuft-grej i valet. Det var ett parti som sade sig jobba för "Sveriges bästa". Nu får partiledaren städa skrivbordet och gå hem. Så kan det gå när man snackar för mycket skit!



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg