Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5940 // Förvirringens tid! Och om Tim Page vietnamfotograf! Även Leicafotograf!

Nu börjar det närma sig, en knapp vecka har vi kvar i huset, och det blir knappare med möbler och porslin! I går kväll blev det vin i vanliga dricksglas då vinglasen var nedpackade! :) Och i dag försvinner köksbordet! Och i det nya boendet så växer röran! Men sammantaget, så bör det bli bra! Ett mindre och mycket mer lättskött boende framöver!

Nu va det inte det jag tänkte skriva om i bloggen utan om Tim Page, krigsfotograf! DN-fotografen Paul Hansen skriver om Tim Page i dagens DN, och jag tänkte länka till delar av artikeln! Jag läser DN i den sk. E-DN, E-DN som ser ut som den vanliga DN! Pappers-DN alltså! Den rörliga reklamen i den "digitala" DN tycker jag stör koncentrationen i läsandet! Nu vet jag att många läser nyheter på nätet där det finns reklam, rörlig reklam osv, som liggande runt och i det man läser, och påstår att man kan läsa nyheter och annat med bibehållen koncentration trots det rörliga!
Fa'n tro't sa Relling! ;)

Men till saken, artikeln om Tim Page som jag läste i E-DN, den hittade jag inte i den renodlade digitala DN! Kan vara att jag tröttnade på att leta! :)
Men ett tips, det är en intressant läsning! Och Paul Hansen skriver bra!

/Bengan

Inlagt 2022-09-25 06:54 | Läst 1348 ggr. | Permalink
Jag läser den andra stora morgontidningen och det är samma där. E-tidningen ger lugn och ro för ögonen. Tyvärr så missar jag alltså då Paul Hansen artikel. Men å andra sidan missar du en del godbitar i SvD.
Ingen trängsel på Donners plats precis..Lycka till med nyinstallationen
HaD/Gunte...
Tack för tipset!

Jag har DN digital men missade Page. Ska titta mer på E-DN.

(Rörliga annonser är pest. Hat sen många år effektivt filter. Innan försäkte jag med att tejpa på kartongskivor på värsta ställena på skärmen.)

Lycka till med flytten!
Hej,
Han använde Leica and Nikon i Vietnam. Man kan läsa utförligt i en annan välrenommerad dagstidning:

https://www.theguardian.com/world/2022/sep/01/tim-page-obituary

Lycka till med flytten
Bob
Tack för flyttstöd och mycket bra information om Tim Page!
/B



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg