Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5888 // Jag är nöjd liksom! Det fungerar bra!

För det mesta så har jag en väl fungerande rutin! För det mesta alltså! ;) Och är nöjd! Oftast i alla fall! Det jag gör flyter på och är det även självvalt, så är det är ofta både intressant och kul! Men ibland så kommer det in störningar i tillvaron, eller hur man nu säger! Det är ungefär som om något flyttat tangenterna på skrivmaskinen! (Läs datorn) Och den som flyttat på tangenterna påstår att det blir lättare att skriva, men framför allt så går det fortare att skriva!

Jag blir trött på det här! Jag har en fungerande rutin, som fungerar bra för mig! Jag vill inte skriva vare sig fortare eller mycket!

Alltså, min iPhone är uppdaterad! Och då har några utvecklare lagt in saker som gör det "bekvämare, och snabbare att använde iPhone!" Vet inte vad dom håller på med i sin iPhone, men jag blir bara störd av det "nya, förbättrade och snabba!"

Jag har skrivit om det här tidigare!

"De är inte intresserade av datorer. De vill göra sina saker. Deras maskiner är fullt fungerande och i de flesta fall välhållna.Dessa användare är konservativa. Om de en gång har skaffat ett program är det det som gäller, även om det inte är särskilt bra och att de till och med känner till andra program som är bättre. Deras datorer är ibland små reservat av föråldrade program, programversioner och arbetssätt som gjort moderna tidens designslynglar vansinniga. Trots detta producerar dessa användare, mer och bättre än någon designslyngel. Deras arbetssätt är välrepeterat och de vet vad de vill göra."


Men Ok, det väl det här som gäller numera! Mycket och snabbare hela tiden! Och sedan sitta och vänta på att något ännu nyare och ännu snabbare skall komma!

Vad sägs om den nya sköna världen Faidros? ;)

/Bengan

Inlagt 2022-09-21 06:55 | Läst 432 ggr. | Permalink
Hehe..Ja när min Motorola blev uppdaterad försvann 30 % av ljusstyrkan.
HaD/Gunte..
👍Jag är också nöjd!
Finns ingenting som provocerar så mycket som att vara nöjd. Tänk morgonfika på jobbet. Jag är nöjd med min lön, gamla tv och bil. Nöjd med min fru och mitt enkla liv...
Uppdateringar är ofta skitjobbiga. Jag hade Adobe Photoshop CS6 som jag köpt av Adobe. Programmet kom på CD-skiva som levererades med en jättestor truck.

Sen uppdaterade Apple sina operativsystem. Men jag hade koll och uppdaterade inte då nya systemet inte skulle stötta CS6. Till slut vart jag tvungen att byta dator fast den bara var 14 år.

Det har tagit mig ett halvår att migrera till ny dator M1, Affinity i st f CS 6 och "Pages" i st f Word. Tack alla här på FS som hjälpt till!

Bästa operativsystemet var Snow Leopard. "No new features", bara buggfixar, var löftet.(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg