Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5935 // Ny dag i universum! Med förändringar!

Vad gäller Universum, vårt Universum alltså, så läser jag gärna Ulf Danielsson, han skriver i en av sina böcker om ett Universum som ligger i något annat! Så när vi talar om vårt Universum, så tänker han sig att vårt Universum ligger i något större! Och balanserar där! För vårt Universum verkar komma ur en expansion, och kan nog försvinna lika fort genom att implodera! Som när en såpbubbla spricker! Ganska logiskt! Men som sagt, nu är det en ny dag i vårt Universum med skenande elpriser! Det skall bli intressant hur man skall hjälpa låginkomsttagare igenom det!

För övrigt så lägger Leica ned en av sina kameramodeller, Leica CL2, vad jag fattar! Den modellen e väl ändå inte så gammal? Vad gäller andra kompakkameror, så tänker jag osökt på Fuji X100, den hotas inte av nedläggning efter att ha funnits i över tio år! Tror den kameran va mera genomtänkt genom att Fuji gjorde en utmärkt Leicakopia! En kompaktkamera som ser ut som en Leica alltså! :)

Annars e det rörigt hemmavid, som sagts tidigare, flyttpackning pågår! Så det blir ingen filmframkallning på ett tag, men får ta till digitalkamera vid behov, men inte lika kul tyvärr! Vad gäller annat, typ läsning, så brukade jag ha flera böcker i sängbordet! Nu är de flesta böcker nedpackade, kvar är Klimatkatastrofen år 536 av Henrik Williams, Beowulf av Bo Gräslund och så en bok av Ulf Danielson! Det verkar räcka konstigt nog!

Vad gäller närmare klimatkatastrofer, värmepellets som prismässigt legat stilla i en tio till femton är, där har nu priset gått upp 100% på två månader! Nu lämnar vi visserligen pelletshuset om knappa fjorton dagar men ändå! Det är en konstig tid just nu!

/Bengan

Inlagt 2022-09-20 06:57 | Läst 356 ggr. | Permalink
Var det många Co2-utsläpp 536?(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg