Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5908 // Och i förlängningen av vårt ständiga fotograferande, mängder av bilder till återvinningen! ;)

Fjädermoln.
Cirrus eller fjädermoln, förkortas Ci, är ett huvudmolnslag med tunna och högt belägna moln som ser ut som trådar eller fågelfjädrar. (Wikipedia).

Vi tar mängder av bilder, eller har tagit, som nu ligger sparade på olika sätt! I negativark, kopior eller i datorer och hårddiskar! Och av de här bilderna, så är det sannolikt väldigt få som är bra, eller hur man nu säger eller själv tycker! Men det e klart, att visst e det kul att fota på semestern och spara semesterminnen och gå tillbaka och titta på dom senare! Men hur ofta gör vi det? Nå'n gång kanske, men sedan? ;)

Ok, till saken, varför tar vi mängder av bilder och sparar mängder av bilder, som vi sällan tittar på och som efter vår bortgång med stor sannolikhet går till återvinningen som elskrot eller vad gäller negativ och liknande, bränns som plastavfall! :)

Jag har svårt att tänka mig att de efterlevande sitter och håller koll på våra hårddiskar eller diaförråd! Och se'n tar fram dom då och då för att titta på!
Knappast alls troligt! Så vad göra? Förslag?

/Bengan

Inlagt 2022-09-01 07:10 | Läst 676 ggr. | Permalink
gör fotoböcker!
Som du. Spara bilder med människor på. De är de enda som efterlevande har glädje av.
Fast, en och annan bild av en byggnad som inte existerar längre kan nog vara bra att ge bort till berört arkiv.
Håller helt med Ronny!
Om vi av någon anledning vill tvinga oss på våra efterlevnaden... :-) då skall vi göra fysiska bilder som finns i verkligheten. Helst då i en snygg förpackning som till exempel ett vackert album. Ju snyggare album, dess svårare för dom stackars efterlevande att gå till papperskorgen.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg