Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5905 // Nu måste man välja igen! Och så framtidens kamera! Med återvinning!

Till komposten! Men vilka?

Alltså, det e väl det som kallas frihet att kunna välja! Och att då kunna välja elbolag, skolbolag, internetbolag, pensionsbolag och nu snart politikbolag! Fast ibland tycker jag det e litet knepigt med alla val speciellt i det jag inte e så insatt i, eller intresserad av! Och nu funderar vi på att byta bil, kanske, men att byta till bättre dator, det e snart  av nöden tvungen, och vilken typ av dator skall jag då välja? Och fler val närmar sig alltså!

Vad gäller att välja vissa saker, tex elavtal, så finns det ju Elskling som man kan ta hjälp av, och vad gäller pensioner så finns det ju fondförvaltare eller vad det kallas! Det borde finnas hälpmedel på nätet till de andra valen också! Ett app som hjälper till att välja rätt skola tex! Man knappar bara in vad man önskar att ens barn skall bli, och så får man förslag på den rätta skolan! Det här borde gå att göra för andra val också, tex bilval, datorval, kameraval, semesterreseval och det mesta andra val vi drabbas av! Internet verkar ju vara möjligheternas område!

Såg att SVT har en app för valet! Vilket polititiskt bolag man skall välja! Man får svar vad man står politiskt, och se'n röstar man efter det! Jag skulle kunna tänka mig en fortsättning på den här SVT-appen, så när man får svar så frågar appen, "skall vi sända din röst direkt till Valmyndighten för det parti som dina åsikter stämmer mest på?"
Det vore väl smart, och då slipper man ju kostnader för valet och alla jippon runt omkring! Fast det här måste ju gå va Bank-Id såklart!

Vad gäller andra svåra val, så sorterar jag, eller rättare sagt, rensar i mina diabilder! Jag grovsorterar, grönsaker till höger, människor till vänster! Grönsaksdia går till komposten! (Alltså på Återvinningen/Plast) Människobilder spar jag, för grönsaker kommer det ju nya varje år! Fast visst spar jag en och annan vacker vy från fjällen eller utlandet, självklart!

Nog för nu!

/Bengan

Ps. Glömde, framtidens kamera, så den kommer här! Totalt batterioberoende! Å mycket återvinning e det också!
Och det finns en soldriven exponeringsmätare att köpa till!

Inlagt 2022-08-30 07:34 | Läst 1142 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg