Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5901 // Det skrivs för mycket om Leica här på Fotosidan! Kan man inte förbjuda det?

Det finns annat än bara Leica! För er information!

Jag tycker det skrivs det för mycket om Leica här på Fotosidan som sagt! Så ett Leicaförbud vore kanske av allmänintresse! Så det blir litet balans bland bloggarna! Så det även kan komma fram mer bloggar om tex. djur och natur, och resor man gjort, mat man ätit och lagat, platser man besökt under semestern, allt för att bloggande skall bli mer blandat och mer demokratisk och inte så himla Leicaensidigt! Och så tar de här Leica-bloggarna upp en massa plats för oss andra bloggare och det tar även upp en massa tid för oss att läsa igenom det här Leica-skräpet!
Och vem är intresserad av en gammal 1930-tals konstruktion i dag! 
Man rensade bort olämplig och även skadlig litteratur förr, det bör man även kunna göra dag fast det här inte ligger på papper!  ;)

Vän av bloggordning!

/Bengan

Ps. Det borde finnas en bloggpolis här på Fotosidan! Just vad gäller Leica i alla fall!  ;)

Inlagt 2022-08-26 07:22 | Läst 1226 ggr. | Permalink
Hej,
Bra förslag skaffa en censur för ordet Leica. Se till att det skrivs mer om gamla Canon. Skriv mer om gamla fotografer och hur de jobbade.
Alla bloggar måste innehålla en bild av livet i landet utom sig. Bilden får inte vara äldre än en månad.
Tillsätt en kommitté för granskning av åsikter.
Bra Bengt
Bob
Nää, fortsätter du bara skrivande,.. du är outtröttligt om Leicas mätsökarkameror och objektivet och historia! Visst, du..som Nordens apostel ( biskop) kommer du där ifrån, en av kardinaler av kollegiet fungerar som påvligt råd på Wetzlarkyrkan, kul skämt det. hälsar så gott Lasse
Väl rutet Bengan! Det behöver skrivas mer om Voigtländer och Contax som omväxling!
Mikael
Man kan ju börja med att förbjuda bilder på kameror i bloggarna. Och uppmuntra bilder som är tagna MED kameror i stället. =)
syntax 2022-08-26 10:04
Man kanske skull sno digitalkameran av Bengan, så blev det inte så mycket bilder på kameror... :-)
Du har stavar fel. Leicaförbund skall det vara!! ... :-D
Ha ha ha! DEN var kul.
:-)
Jag tror att det här inlägget är mitt fel! Jag skrev i nån kommentar att jag överväger att köpa en fotoapparat av märket Leica att ha som klickbete. Bengan avrådde och jag lovade vara hörsam.

(Vid första utmaningen på Cityscapes använde jag Leica som klickbete. Köpte en putsduk av märket ifråga på Östermalm i Stockholm att ha som förstapris och framför allt klickbete. Det funkade hyfsat bra.)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg