Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5887 // Så vare med det, om nu någon skulle vara intresserad!

Sunnanå Sportklubb! :)

Det e väl så med bloggande, man skriver om viktiga saker, så tycker man själv i alla fall, sedan e det kanske inte så himla intressant för andra! Hur som helst, jag hade siktat in mig på Planket i Stockholm i dag, men då jag vaknade med halsont så sprack den planen! Om nu någon är intresserad av min dagsplanering! ;)
Men jag bör kunna hitta på någont hemmavid då vi håller på att flyttstäda! Hittade i veckan några ostädade lådor i källaren som jag inte visste fanns! Så det blir nog källarjobb några timmar, i stället för Planket i Stockholm! Och en påtår som tröst framåt 11.00! Vårt behov av tröst ni vet! Och även vårt behov av uppmärksamhet! Läs, att blogga! :)

Annars en del sommarläsning om bla. Vavtrudner och Ygg! Och om nu någon skulle vara intresserad att läsa om de här personerna och deras tävlan, så finns läsning här!
Och mitt intresse i ämnet, det startade med läsningen om Klimatkatastrofen år 536!
Vad gäller udda läsning och nördar, så har nördar blivit mer rumsrena numera, annat va det förr!
Jag tror att man tom. kunde spärra in nördarna förr! För säkerhets skull! ;) 

Och Leica e såklart också inblandat i det här!
Leica verkar vara inblandat i det mesta verkar det som!

Nog för nu, Moria väntar! Suck! ;)

/Bengan

Inlagt 2022-08-14 08:56 | Läst 1080 ggr. | Permalink
Jag har lite att berätta när det gäller jobberfarenheter med Leica. Lovar att på ett eller annat sätt återkomma i ämnet.
Spännande läsning! 55 verser innan vi vet att Oden är klokast. Och gissar att ditt intresse kretsar särskilt kring vers 44 med fimbulvintern. I versen står ju uttalat att människorna levde, deT tyder ju på att fimbulvintern inte är ett undergångsbegrepp. Hoppas ha,sonett ger sig, hälsningar/ Björn
Arbete i gruvan kan var lönande =)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg